Hur man bygger tegel eldstäder

Lågtemperatur lägga en värme och karaktär till uteplats eller bakgård. Du kan steka mat husbil-stil eller bara använda det för värme. En eldstad utomhus är en extra attraktion för många människor som vill köpa hem, alltför. Så att lägga till din egen utomhusspisen kunde så småningom hjälpa leda dig till en försäljning en dag. Bortsett från att kommer att du spara en bunt av bygga projektet själv.

Instruktioner

•Measure en 3-fötter-av-3-fötter område och markera den med spray måla. Gräva ner sex inches i området runt. Kontrollera om parketter.

•Mix murbruk enligt tillverkarens anvisningar i din skottkärra. Få din tegelstenar på plats så du kan använda mortel omedelbart.

•Lay din första lagret av tegel i ytterkanten av området du har grävt fram. Sprida murbruk över tegelstenar med en murslev och börja din andra lagret. Ragla den andra raden av tegelstenar för att ge stabilitet till din spis som du bygger upp.

•Fortsätt stapling rader. Stoppa ca tre-fot från det hålet bas. Detta ger tillräcklig höjd utan försvårar matlagning.

•Tillåt mortel att ställa in 24 timmar. Använda grus för att fylla botten av eldstaden. Placera en tråd rack ovanpå spisen. Använda trä att starta en brand och testa dina händers verk.