Hur man bygger steg för en studsmatta

Hur man bygger steg för en studsmatta

Har du en studsmatta i din trädgård, kan ni att vara tillgänglig för mindre barn som större. Ett alternativ är att sänka din studsmatta i marken, även om det är för mycket ansträngning, sedan bygga en uppsättning steg är den logiska lösningen. Byggnad steg kan vara ett snabbt jobb som inte kräver mycket ansträngning, och gör det möjligt för barn i alla storlekar att spela på studsmattan.

Instruktioner

•Plan storleken på steg du vill bygga. Den vanliga höjden på ett steg är 6 inches, även om om ditt barn är särskilt små, kan du göra dessa mindre, vilket du kan göra genom att ändra måtten nedan. Se de färdiga steg två inches kortare än höjden av studsmattan.

•Build en låda som är 2 fot av 2 fot 6 inches. Detta kan göras genom styckning plywood och spikning eller limning panelerna tillsammans. Vänta tills någon limmet torka helt innan du fortsätter.

•Build en andra rutan som är 2 fot av 18 inches av 6 inches. Placera denna ruta ovanpå först att göra ett andra steg. Bifoga ruta två ovanpå lådan en med lim, naglar eller båda.

•Se så många rutor som du vill tills du har nått rätt höjd. Dimensioner kan ändras till specifikation, även om denna metod gör att du kan bygga steg som gå upp två fötter, som bör vara tillräckligt. Gör rutorna är ordentligt ansluten till en annan.

•Placera stegen vid studsmattan, att se till att läppen av studsmattan sträcker sig över toppen av stegen något. Det innebär att barn är mindre benägna att falla tillbaka på trappan. Du kan ta bort stegen och använda dem för andra ändamål efter behov som de kommer att vara helt bärbar.

Tips & varningar

  • Alltid övervaka barn när de är på en studsmatta. Det är också bäst att ta bort stegen när barnen har fått på studsmattan eftersom detta minimerar eventuella olyckor.