Hur man bygger skottkärror

Hur man bygger skottkärror

Att göra din egen skottkärra är ett roligt sätt att spara pengar och skapa ett användbart verktyg för arbete runt din trädgård. Med några vanligt förekommande material från din lokala byggnad butik, kan du bygga din egen skottkärra för mindre än kostnaden för att köpa en ny, och det kommer att ge dig en känsla av prestation. Skottkärran kan också anpassa hur du vill.

Instruktioner

•Kapa två 2 x 4 plankor till en längd av fem fötter och borra ett hål för hjulaxeln 2 inches från ena änden. Säkra hjulet mellan dem med nötter ingår med axeln.

•Kapa en fot lång 2 x 4 och skruva det på längden mellan de två fem-fots 2 x 4 är för att skapa en "En" form.

•Kapa ut en rektangulär bit plywood mäta ungefär två-fötter-av-tre-fot. Montera detta på den övre sidan av 2x4s genom att skruva den på plats med träskruvar. Detta är nu en bas av den skottkärra hink. Plywood bladet bör orienteras så att två fot långa sidan vetter mot hjulet.

•Lägg till två en fot långa 2 x 4 delar till två grenar (de fem fot långt 2 x 4) av barrow vinkelrätt mot dem, precis framför basen.

•Kapa en två-fots-av-två-fots kvadrat av plywood och montera den vertikalt till de två 2x4s från steg 4. Detta gör att du kan bära stora objekt med lätthet, så att objekt kan vila på bladet 2 x 3 fot och hindras från att falla av i avsnittet främre 2 x 2 fot. Utan att lägga till sidor, blir det lättare att lossa skottkärra genom helt enkelt luta den över.

•Kapa och lägga till två två-fots längder av 2 x 4 plankorna vinkelrätt mot armarna precis bakom hink plywoodgolv. Bult till armarna att skapa ben som gör att skottkärran står upp egen hand, redo att laddas.

Tips & varningar

  • Att lägga till sidor och även en back som kan göras med hjälp av vinkelparenteser finns även hos din lokala byggnad butik.