Hur man bygger ett System hemsäkerhet med hjälp av en webbläsare

Med förbättringar i teknik är att inrätta ett hem trygghetssystemet som du kan visa distans med en webbläsare en verklighet för många villaägare. Övervakningskamera placerad i hela hemmet kan anslutas via ditt IP (Internet Protocol) nätverk, där du kan övervaka och visa vad de spela in via alla datorer med Internet.

Instruktioner

•Decide hur många kameror du kommer att behöva övervaka rum och utomhusmiljöer runt ditt hus, och bestämma om du vill ha trådbundna eller trådlösa kameror. Trådanslutna kameror kräver kablar till de platser där du ska montera kameror. På grund av detta använder många människor nu trådlösa system. Med ett trådlöst system behöver du en trådlös adapter som ansluts till din dator för att ta emot signalerna från din kamera.

•Bestäm hastigheten på din dator-nätverk. Intervallet som du behöver för ett hemsäkerhet kamerasystem bör allt från 56 mbps (megabyte per sekund) till 10 Gbit/s (gigabyte per sekund).

•Inköpt Internet säkerhetskameror som du har valt. Den programvara du behöver bör åtfölja kamerorna som tillverkarens instruktioner för uppsättning upp. Du kan köpa ett system online eller i en lokal elektronikaffär.

•Placera kamerorna i den önskade platser, och fokusera dem på områdena du vill övervakade. Kontrollera att du har en strömkälla nära varje kamera. Även trådlösa kameror måste vara ansluten till en strömkälla. Detta inkluderar alla utomhus kameror också.

•Anslut varje av kameror på din dator med en Ethernet-kabel (detta bör ha komma med dina kameror). Installera programvaran som medföljde kameran på datorn och konfigurera den enligt anvisningarna. Du kommer att behöva veta IP-adressen till datorn för att konfigurera programvaran.

•Känn ditt Internet kamerasystem genom att logga in på webbplatsen som anges i anvisningarna. Du bör kunna få tillgång till alla kameror som är anslutna till datorn.

Tips & varningar

  • Var noga med att testa placeringen av dina kameror, och se till att visning radien är acceptabel innan du monterar någon hårdvara för att säkra dina kameror.