Hur man bygger ett skjul med stockar

Hur man bygger ett skjul med stockar

Ett skjul är en grovt byggd struktur används för lagring. En logg skjul kan vara en händig tillägg för förvaring av trädgårdsredskap, virke eller fritidsutrustning. Om du använder loggar du har skördat själv, är kostnaden för att bygga ett skjul ganska låg. Välj en enkel rektangulär design. Färre väggarna Boden har, desto lättare är det att bygga. Det är ganska enkelt för gör det själv byggare att snabbt farkosten en tålig och torr skjul.

Instruktioner

•Välj en plats för din skjul och nivå byggnadsplatsen. Välj en upphöjd plats som ger dränering. Skissa på en grovplanering för din skjul design att avgöra mängden byggmaterial du kommer att kräva. Skjul för lagring av trä kräver ventilation och tillgång. Plan där du kommer att hitta dörren och windows. Leta upp och skörda loggar från stående döda timmer.

•Build en grundläggande stiftelse för skjul. En betongplatta kan hällas, eller du kan ställa in golv som skjul på en grund av fyra-väg däck block, betongblock eller stenar. Om du bygger ett vindskydd skjul som stöds av en annan kraftig struktur, kan järnvägen band eller tunga plankor användas för att bygga grunden. En enkel vedbod kräver inte en stiftelse eller golvet. För att bestämma storleken på vedbod vill du bygga, bestämma hur många sladdar av trä som du vill lagra. En sladd av trä kommer att sysselsätta ett utrymme 4 x 4 x 8 fot.

•Build golv ramen reglarna från 2 x 8 fot styrelser. Spika reglarna tillsammans med reglar byglar och 2-tums träskruvar. Ange sänkbart rakt på stiftelsen. Täcka golvet ramen med 5/8-tums tryckimpregnerat plywood. Fäster plywood med träskruv, som längre än 8 inches isär. (Om en betongplatta grund hälls, ett skjul golv krävs inte.)

•Stack loggar med hand-beskrivs metoden för montering längst ned i en logg överensstämmer med formen på toppen av loggen nedan. Använd ett ritsning verktyg för att farkosten lederna. (En enkel vedbod kan byggas från split loggar bifogas för att logga tjänster som i hinkar av betong).

•Build tak ramen med bjälklag byggs från 2 x 8 tryckimpregnerat virke. Spika reglarna samt reglar byglar och 2-tums spiral shanken naglar. Täcka taket ramen med 5/8-tums tryckimpregnerat plywood. Täcka plywood med tjära papper eller plastfolie. Lägga till ett plåttak. Taket kan också konstrueras från trä eller sammansättning bältros.

•Häng en dörr och installera windows. Tillämpa väderbeständig tätning runt fönster och dörr.

Tips & varningar

  • Bära öga och öra skydd när du arbetar med elverktyg. Följ alla säkerhetsrutiner när du klipper ner träd. Loggning är farligt arbete. Var försiktig.