Hur man bygger ett Redwood växthus

Hur man bygger ett Redwood växthus

Växthus kan skydda dina grönsaker och blommor från hungriga rådjur; och de tillåter dig att växa några av dina favorit örter och grönsaker året om. "Det mest praktiska för alla växthus är en som blir en del av ditt hus," enligt Hobby växthusgaser. Med en korrekt tillämpning av verktyg, vissa grundläggande konstruktion kunskap och vilja att ta itu med ett projekt, är det möjligt att bygga din egen redwood-inramade, vindskydd växthus.

Instruktioner

•Outline en 6-av-12-fots rektangel för ditt växthus omedelbart bredvid ditt hus genom att placera fyra betongblock i varje hörn av rektangeln. Ange den återstående blocken på plats 4-fots mellanrum från hörnet block. Gräva hål för varje betongblock, och ange block inom hålen som stiftelsen bryggor. Knyta blocken tillsammans med trä trösklar på tre ytterväggar. Ställa in i 2-av-4-tums redwood styrelser ovanför bryggorna att bilda fönsterbrädorna.

•Använd lag skruvar att fästa en redovisning styrelse till ditt hus 8 fot över marken, nivå på varje stud som styrelsens redovisning korsar. Du kan ta bort rangerbangård från ditt hus först att bifoga redovisningen styrelsen. Tillämpa ett vattentätt membran mellan rangerbangård och ovanför redovisningen att skapa ett väderbeständigt hinder.

•Kapa dina återstående lumber i förväg innan du fortsätter. Skär två 2-av-4-tums brädor till 12 fot lång tid för att bilda toppen och botten pläterar som kommer att hålla reglarna. Gör 14 2-av-4-tums brädor åtgärden 5 fot 9 inches som dubbar. Slutligen behöver du fyra mer 2-av-4-tums redwood styrelser klipp för att mäta på 7 fot 8 1/2 inches lång tid för att agera som sidoplåtarna.

•Mark stud centrerar på toppen och botten pläterar varje 2 fot. Börja monteringen bildrutan i den främre väggen av första om toppen och botten pläterar på marken och spika dubbar i dem på varje 2-fots-intervall markerar. Placera den främre vägg ram ovanpå foundation bryggorna; se till att den nivå och spika det på plats. Upprepa detta steg för sidan väggen som inte ska ha en dörr som införts.

•BEGIN ramen för sidan med dörren på samma sätt som de andra, men lämna ett utrymme som mäter 2 fot 6 ¾ inches i centrera för dörren. Använder redwood styrelser som du skär till 5 fot 9 inches att göra ramen för dörren, och placera dem 2 ½ fot ifrån varandra. Spik i dubbar på varje sida av dörren ungefär en fot bort från dörren dubbar; skär kors hängslen att passa och spika dem i att skapa stabilitet. Helt nail återstående reglarna i ramen, och montera det på stiftelsen bryggorna som du gjorde de andra väggarna.

•Build taket genom att ange en 2-av-4-tums ombord över redovisningen ombord och låta den omfatta vila över den främre vägg ram. Markera ombord på lämplig längd för det att vila inom reglar hangar och vinkel för att möta den främre väggen. När styrelsen är skuren, använda den som en mall för de återstående åtta tak takbjälkar. Säkra takbjälkar, en i varje ände, och de återstående styrelserna ska placeras på varje väggregel. Säkra dem genom spikning dem i.

•Se cross-hängslen att passa inom takbjälkar av 2-av-4-tums skärbrädor. Bifoga luftströmmar genom spikning dem på plats i taket eller längs den övre delen av väggarna, på vilken plats du önskar.

•Säker gjutning till toppen och botten Styrelsens redovisning och gjutning remsor över varje rafter. Eftersom du använder redwood, gäller även ett lager av tätningsmedel längs listerna.

•Mark plast paneler och borra hål där du kommer att spika dem till takbjälkar, innan den placeras på taket. Använd skruv-naglar att säkra de plast panelerna till takstolarna och cross-hängslen, och tillåter 1 till 2 inches av paneler för överhäng väggarna. Upprepa denna process för väggarna som dörren. Bifoga dörren till sidovägg dörren reglarna med gångjärn och en spärr.