Hur man bygger ett hus med bärgats material

Konstruktion med salvageable material innebär att bygga del eller de flesta av ett hus från saker taget från rivna hus eller andra byggnader. Inkl dörrar, lister, skåp, speglar eller något annat som kan återvinnas efter en byggnad är dekonstrueras.

Ett hem som byggs från salvageable material har ett antal fördelar. Använda återvinningsbara material hjälper miljön eftersom det inte kräver tillverkning av nya varor. Ytterligare, vintage objekt som mässing dörrhandtag eller art déco-fönster stommen lägga stil och karaktär till ditt hem. Generellt salvageable material är billigare än nya och kommer att få ner din byggkostnaderna.

Instruktioner

•Undertake alla samma steg som skulle krävas för att bygga ett standard hem. I uppgifterna ingår att köpa mark, att göra en budget och utveckla en ungefärlig uppfattning om din planritning och kvadratmeter. Du kommer att behöva anställa elektriker och rörmokare för vatten och energi. Beroende på ditt sätt, kan du behöva kontakta en bank för att finansiera projektet.

•Se till att behålla en arkitekt och ett byggföretag med erfarenhet eller åtminstone en öppenhet att bygga ett hem från salvageable material. En viss grad av flexibilitet kommer att krävas. Ritningen kan till exempel kräva en dörr eller ett fönster i en storlek som inte finns på den lokala bärgning gården. (Se resurser).

•Locate en bärgningsföretag som säljer varor till allmänheten. (Se resurser). Tänk på att köpa alla objekt i samråd med din builder och arkitekt. Be dem att bekräfta att alla objekt som du köper överensstämmer med lokala byggnormer. Till exempel kan något med bly färg vara ett problem. Om du behöver ett objekt i en exakt storlek eller färg, vara beredd att söka mer än en bärgning gård. Du kan också vara att hitta användbart material på antika butiker eller från skräp återförsäljare.

•Var grön också men realistiska. Vissa objekt, till exempel en tegel skorsten eller ett betongfundament, kan inte konstrueras från salvageable material. Du kommer att spara tid, pengar och sorg genom att skaffa dem nya.

Tips & varningar

  • Gamla toaletter kan se cool, men de är svårt att installera. Det är lättare att köpa nya enheter.