Hur man bygger ett Drag Racing spår

"Du kan bara ha roligt att hjälpa andra människor att ha roligt om du har roligt gör det." Dragracing är en sport som många gillar, både förare och watchers. Den är full av energi, risk och adrenalin, och du kan ha ännu mer roligt när du lär dig hur man bygger en dragracing spår.

Instruktioner

•Om du är verkligen i dragracing, då kommer du att hitta ett spår att tävla på. Finns idag det många professionella spår som du kan tävla på, eller om du har pengar, kan du bygga en dragracing spår. En professionell dragracing spår kan kosta i hundratusentals dollar, men även en lokal privat dragracing spår kan bli dyrt. Processen påminner mycket om att bygga upp en lång 2 lane gata. Avståndet är vanligtvis en fjärdedel av en mil. Bilar som är racing är inte tillåtet att växla mellan körfält.

•Haul i smutsen. Du kommer att behöva ta in flera dumprar av särskilda smuts som används i bygga vägar.

•Level smuts. Använd en grader till nivå särskilda smuts som används i bygga vägar. Sedan behöver smuts besprutas med vatten och packas. I mitten av banan måste vara något högre än sidan så att vatten kan köra av när dess våta

•Hitta en entreprenör att placera 12" lager av grus och sedan det är kompakt den efter varje nivå. Lager läggs tills banan når designade höjden. Då är banan belagda.

•Installera granen. En formell race startas elektroniskt med lampor som ligger vertikalt. Topp två lamporna är amber som är anslutna till andra ljusstrålar som släpps ut på banan. När den första bilen går igenom första ljusstrålen ljus träd ändringarna, och det innebär att bilen har pre iscensatt, ändrar trädet igen färg när första bilen steg och ljus sekvensen upprepas.

Tips & varningar

  • Bygga din egen dragracing spår kan verka frestande men kan också vara mycket dyrt. Om du bor i en av området sätt och har arealen att skapa det, är det ett perfekt komplement. Om att skapa en dragracing banan är lite för mycket för du, kan du och din dragracing grupp vara bättre att bokning en tid på en närliggande racerbana.