Hur man bygger enkla steg

Byggnad steg är en viktig del av många projekt. Den svåraste delen av byggnad steg är beräkningen av flykt och ökningen av stegen. Körningen är längden och ökningen är höjden.

Åtgärder bör vara bekväm och säker. Rådfråga lokala byggnormer för bestämmelser om steghöjd och bredd. Överväga en ledstång tillägg om stegen är särskilt hög och ta hand att mätningarna är precisa. Enligt Joseph Truini, en snickare att skriver för Popular Mechanics: "vi är så vana att enhetliga, professionellt byggt trappor att den minsta skillnaden mellan stegen skapar en snubbelrisk."

Instruktioner

•Dra en styrelse från där trappan kommer att leda till över landningsområdet. Mät från styrelsen till marken för att få den totala ökningen av trappan. Dividera den siffran med sju och runda till få antal trappor. Dela den totala ökningen av antalet trappor att få höjden på varje trappa.

•Multiply antalet trappor med minst 10 till få totalen kör i trappan. Körningen är hur långt trappan kommer att sträcka ut av säkerhetsskäl varje trappa bör vara minst 10 inches djupt.

•Mark slitbanan notches en 2-av-12 styrelsen med en blyertspenna. Klämma en trappa mätare till torget på uppgång höjd och en annan vid trappan kör djup. Markera den första trappa riseren och skjut sedan torget ner. Anpassa den första skåran och markera nästa ståndaren. Fortsätt tills alla för de riser-kort är märkta.

•Kapa trappa sättsteg ut med en cirkulär såg. Vara försiktig med att skära okända märken. Om det behövs, Använd en jigg såg för att avsluta nedskärningarna.

•Montera vägare till området de behöver för att leda till. Om stegen leder till ett trädäck, skruva dem till däck stöder från baksidan med tung galvaniserade skruvar. Om stegen leder till konkreta uteplats eller hem, Använd en borr att sjunka fästelement i betongen och montera vägare till dem med eftersläpning bultar eller tunga skruvar. Montera två frilansreporter för de första 16 inches av steg bredd och en ytterligare stringer för varje ytterligare 16 inches.

•Kapa en riser från ett 1-by-8 ombord. Mät den totala bredden på steget och höjden på steget. Markera 1-by-8 styrelsen med en penna och skär den med en cirkelsåg. Skruva ståndaren på baksidan av varje steg med 2 1/2-tums galvaniserade däck naglar. Använd två skruvar per stringer. Upprepa tills varje steg har en riser bifogas.

•Kapa a 1-av-6 steg med en cirkulär bredd såg. Push det tätt mot ståndaren, sedan fäst den på plats med två 2 1/2-tums galvaniserade däck skruvar på varje stringer. Skär en annan 1-av-6 samma längd. Mäta djupet av steget. Skär 1-av-6 på längden med en cirkelsåg så det är samma bredd. Fäst den på plats på samma sätt. Fortsätt med nästa steg, tills de täcks alla.