Hur man bygger en veranda med Dek-Block bryggor

Hur man bygger en veranda med Dek-Block bryggor

Förväntade njutningen av att ha en bakgård veranda är ibland förstört av kostnadsberäkningar från professionella entreprenörer. Istället för att sätta bort planerna tills mer pengar är tillgängliga, gör Dek-block det lätt för även de mest oerfarna handymanen att bygga en billig, fristående tillbaka veranda under helgen. En hyrd makt skruvmejsel är det enda större verktyget behövs för att skapa en grundläggande stegen ram veranda som ska hålla allt du behöver för en utomhusfest.

Instruktioner

•Skapa ett rutnät på gräset bredvid ditt hem med tre rader och 10 kolumner av block. Utse en ände till framsidan, andra som ryggen och höger och vänster sida. Bakre raden bör vara upp mot din yttervägg om du vill gå ut på verandan från ditt hem. Mitten av varje block i en kolumn bör vara 16 inches från varandra blockera, utom första och sista block i varje kolumn, som bör vara 15 1/3 inches från de andra kolumnen block.

•Placera raden blockerar så att mitt i mittersta raden är 60 inches från mitten av vänster och höger kolumn blocket.

•Använd en 12-fots stud som fastställs i utrymmet på block för att säkerställa att raderna och kolumnerna är korrekt justerade.

•Placera en 12-fot stud i de främre och bakre raderna och håll en annan 12 fot stud till höger och vänster sida att göra en enkel trä kvadrat. Avsluta lappar av alla fyra dubbar bör uppfylla för att bilda en perfekt kvadrat. Justera avståndet mellan blocken vid behov.

•Placera en 12-fots styrelse över längden på den vänstra kolumnen och kontrollera nivån med snickare nivå plats mitt i styrelsen. Om bubblan indikerar en ojämlika foundation, justera blocken genom att sänka eller skärper markytan under block. När blocken Läs nivå och sedan flytta till de efterföljande kolumnerna och nivå dem.

•Level raderna på samma sätt som du planat kolumnerna. Var försiktig eftersom när du justerar ett block i rad kan du nu också genom av nivån på kolumnen som det är. Arbeta fram och tillbaka mellan raderna och kolumnerna tills du har helt jämna block från höger till vänster och tillbaka till fronten.

•Spray området mellan blocken med en allrengöringsmedel vegetation killer att slippa gräs och ogräs växer under däck. För att undvika vegetation från att växa tillbaka kan du lägga plast marktäckning och täck den med rock kompostmaterial.

•BEGIN att skapa stegen genom att fylla i stegpinnarna eller rader med 12 fot styrelser. Lägg dem så att de hänger jämnt över vänster och höger sida blocken. Flytta en 12-fots sidan bit till stegen längst till vänster av stegpinnarna och håll den upp till stegpinnarna. Kontrollera torget i hörnen innan någon spikning. Göra några sista justeringar till torget för att det skall perfekta.

•Skruva två däck skruvar genom sidan pjäsen och i varje kort slutet av stege stegpinnar. Det hjälper för att ha en partner som håller 12-fots styrelsen. Komplett höger sida av ramen stege på samma sätt.

•Square 12-komposit fotplankan mot det övre högra hörnet, löper nedåt till det nedre vänstra hörnet där det är fyrkant igen. Det bör passera över varje steg av stegram. Skruva ett däck skruva i längden av sammansatta styrelsen längs den yttre ramen och fördelade mellan stege stegpinnarna. Skruva fast två skruvar 6 inches isär genom sammansatta styrelsen och i stegpinnarna. Tillsätt resten av sammansatta styrelser till bildruta på samma sätt. Se till att styrelserna är placerade tätt intill varandra innan skruva dem ned.

Tips & varningar

  • Alltid kontrollera lokala byggnormer och tillåter krav innan du börjar en däck veranda.
  • Din veranda kommer stå minst 18 inches från marken. En snabb och enkel steg kan läggas bara genom att placera flera betongblock på marken framför den.