Hur man bygger en veranda däck

Bygga en veranda däck är ett ambitiöst projekt, men du kan göra det med lite förberedelser och utbildning. Platser som The Home Depot och Lowes har videor och hålla klasser att lära husägare vad de behöver veta för att tryggt ta på dessa typer av projekt. Om du lär dig allt du kan innan du börjar, blir belöningen i slutet sötare. Se till att kolla lokala och riktnummer om tillstånd krävs innan du börjar på din veranda däck.

Instruktioner

Layout, gräva och ange inlägg

•Välj en början punkt på framsidan av huset. Köra en påle i marken och knyt strängen till den. Bestäm var du vill veranda däck ska sluta och köra en påle i marken. Knyt strängen till insatsen i en knut som du enkelt kan knyta upp. Denna del av projektet är mindre tidskrävande om du har en hjälpare.

•Walk tillbaka till den första insatsen. Mäta över framsidan av huset och göra en markering på 36 inches. Nästa, mäta ner strängen och göra en markering på 48 inches. Mätningen från märket på huset och en på strängen måste vara 60 tum. Justera den andra insatsen på lämpligt sätt tills det 60 inches uppnås. Detta garanterar en sann 90 graders vinkel mellan framsidan av huset och sidan av verandan däck strängen representerar. Upprepa dessa två steg för de nästa två hörnen.

•Measure från den första insatsen och driva en kortare insats varje 8 fot i ytterkanten av däcket. Dessa insatser mark där du ska gräva post hålen. Innan du börjar gräva, se till att det finns inga tunnelbanelinjer eller rör i området.

•Dig inlägget hål med pos thole grävare eller effekt skruv. För mer information om effekt skruv, se "Välja en effekt skruv" i avsnittet referens i denna artikel. Hålen ska vara minst 24 inches djupt beroende på höjden av däck och lutningen på gården. Ju högre däck, ju djupare hål, men 24 inches är ett minimum. Om däcket är bredare än 8 fot, bör du gräva så många post hål som behövs vid halvvägs för omkretsen av däck.

•Ställ in inlägg av hälla den konkreta mix i hålet, packning det tätt med en tamper eller blanda betongen med vatten till rätt konsistens och hälla våta konkreta runt inlägget. Om du använder våt betong, placera snickarens nivå på inlägget så att det är lod. När det är, säkra den med 2-av-4 och gips eller däck skruvar att förhindra den från att flytta medan de konkreta botemedel. Upprepa detta för varje inlägg.

Band/golv bjälklag och däck

•Bestäm höjden av däcket med hjälp av ytterdörren som referenspunkt. Placera en linjenivå på en bit snöre och köra den längs ytterkanterna av inlägg. Justera strängen tills det är nivå och därmed Markera inlägg. Upprepa detta för de två andra sidorna av däcket.

•Installera 2-av-6 förbehandlats lumber till utanför (eller inne) kanten av tjänsterna med 3-tums däck skruvar. Detta är bandet reglarna som golvet reglarna ska säkras. Vara vissa rumpa lederna dela inlägget jämnt. Upprepa detta för återstående omkretsen av verandan däck och alla center inlägg kanske. Att vissa band reglarna intill huset är säkrade till huset. Om detta inte är möjligt, sedan säkra dem på inlägg vid huset.

•Mark bandet bjälklag på 16-tums centra och säkra en reglar hängare på varje märke med 1 ¼-tums däck skruvarna. Nästa, säkra golvet reglarna till reglar byglar med 1 ¼-tums däck skruvar. Kom ihåg att använda torget hastighet för att rita en linje tvärs över till skramlet när du klipper dem att passa som behövs.

•BEGIN installera däck styrelser (2-av-4 eller 2-av-6s) på framsidan av däcket så alla däck virke som ska rippas för att passa kommer att vara vid huset. Space däck styrelser minst 1/16-tums apart. Detta gör att timmer att expandera och krympa med årstiderna. Läser du "Spurrier och söner" i avsnittet Referens för variationer på denna typ av projekt.

Tips & varningar

  • Skärmotstånd inlägg med däck eller låta dem sträcka sig ovanför det för att installera en ledstång.
  • I de flesta fall ger staden en tjänst för att komma, lokalisera och markera raderna underground verktyg.
  • Om däcket är över 8 fot, men under 10 fot kan du ersätta lumber 2-av-8 i stället för att lägga till mitt inlägg.
  • Lämna inte elverktyg obevakad i närvaro av barn.
  • Använd skyddshandskar vid hantering av förbehandlade virke.