Hur man bygger en utomhus trädgård bänk

Garden bänkar är en inbjudande plats att sitta och begrunda skönheten i din trädgård eller njuta av ljudet av naturen. En enkel design som kompletterar de omgivande blommor och blad gör det en viktig del av trädgården. Placera bänken trädgård i ett område i din trädgård där du kan njuta av en särskild vy eller andas in doften av din favorit blommor. Trädgård bänk är vacker ensam eller omgiven av gräsmattan prydnadsföremål, kanske din favorit trädgårdstomtar.

Instruktioner

•Tydligt marken i området där bänken kommer att vara placerad och nivå det med en spade och kratta. Driva två insatserna till marken för att markera ändarna på bänken, 4 fötter apart.

•Build två 15-tums-square lådor med skrot 2-tums-av-4-tums timmer. Centrera rutorna mot insatserna på insidan av insatserna. Värdering runt ytterkanterna på rutorna, en linje i marken. Upphäva rutorna och gräva ut inre av det markerade området till ett djup av 4 inches. Ställ in rutorna i hålen, kontrollera att de är nivå. Kör stakes runt den yttre omkretsen av rutorna att hålla dem på plats.

•Mix snabb-inställningen betong enligt anvisningarna på förpackningen. Häll cement i rutorna fylla dem halvvägs. Klipp ett hål i mitten av två 13-tums-fyrkantiga bitar av ståltrådsnät. Lägg metallnät ovanpå hällde cement och fyll rutorna till toppen med cement. Skär två bitar av re-bar till 18-inches, och böj ena änden till en 45-graders vinkel. Skjut re-bar i mitten av cement i båda rutorna. Låt cementen torka över natten och ta bort rutorna.

•Mix en liten sats av murbruk. Bygga två kolumner ur 7 1/2-inch-by-8-inch halv aska block. Låg det första aska blocket på marken med hålet vänd uppåt. Sprida murbruk runt toppen av det första aska blocket och tryck in det andra blocket i mortel. Bygga den andra kolumnen med två mer halv aska block. Rena överskott murbruk från lederna lämnar de yttre kanterna på en aska block smidig och rena. Låt torka över natten.

•Coat yttre sidorna av aska block kolonnerna med konkreta limning mastix. Applicera murbruk till kolumn ansikten, en i taget. Gälla konkreta mastix backsides av kullerstenarna och tryck i mortel. Fortsätta processen, arbetar på ett ansikte av aska block i taget, tills du täcka alla sidor med kullerstenarna. Låt kolumnerna som ska torka över natten.

•Ställ in den kullerstensbelagda täckta kolumner på konkreta kuddar, med armeringsjärn sticker in i centrum hål. Fyll center hålighet i aska block med quick-inställningen cement. Skjut en 6-tums gängade anchor bult i mitten av den nya cement, lämnar 3-tum bult utsatt ovanför toppen. Låt cementen torka.

•Sand en planka smidig. Borra hål i varje ände av plankan att matcha gängade ankare bultarna. Försänkt hål till ett djup som garanterar bulten nötter och en liten trä "knapp" att täcka hålet, kommer att förbli under ytan av plankan. Skjut på plankan på ankare bultarna och säkra med brickor och muttrar med en hylsnyckel. Skär en liten del av pluggen att göra knappen att täcka bult hålen. Limma på knappen i hålet. Applicera flera skikt med yttre polyuretan eller färg till plankan.