Hur man bygger en utomhus BBQ

Hur man bygger en utomhus BBQ

Utomhus grillar är en verklig tillgång på bakgården, erbjuder avslappnad och läckra måltider under sommarmånaderna, och för de verkliga Grill entusiasterna, alla året runt. Många tror att bygga en grill är en mycket svår uppgift, endast kan utförandet av en professionell; men även lite know-how är nödvändigt, bygga en enkel utegrill själv är inte en "beskickning: omöjligt." Din Grill kan inte ha en rotisserie, eller bakugn med sidan brickor och rökare som några av de nya modellen grillar gör, men det kommer grill till perfektion--- och verkligen, som faktiskt använder alla extra tillägg i alla fall?

Instruktioner

•Shovel ut området där du vill att grillen att gå---omkring en fot bredare än själva grillen kommer att vara. Gräva ut marken till halva höjden av betongblock när de ljuger på deras sidor, och nivå marken, kontrollera med nivån.

•Fyll på insidan av betongblock med sand, sedan lägga dem i beredda marken, packas tätt. Det bör vara hälften av den blockets höjd över marken, hälften i mark. Detta är en bas av grill.

•Sätt den metall grillplattan i mitten av basen av betongblock, sedan lägga en linje av tegelstenar runt tre av dess sidor, som skissera av grill väggarna. Om grillplattan är ganska lång, skapa hörnen på den fjärde väggen, lämnar runt en fot öppning för dörren till eldstaden. Fyll dessa betongblock med sand, och när på jämn nivå.

•Fortsätt om block ovanpå det ursprungliga lagret, fyller de nästa två raderna med sand, för extra styrka. Stoppa när Grill väggarna är omkring 3 fot hög.

•Mix yta limning cement i hink eller skottkärra, följa tillverkarens instruktioner. Lekmanna-cement på väggarna, då fungerar det ner hela väggar, går det över av betongblock med murslev. Låg runt ¼ tum tjocklek över hela de betong tegel, sockel. Slät yta med murslev som du går. Att bota för tre dagar.

•Lay en våning på firebricks på insidan av grill, och linje väggarna upp till ca 10 inches från toppen av grill. Ställ metall grillen vila ovanpå eldfast tegel slemhinnan. Firebricks behöver inte murbruk, eftersom de expanderar med värme---detta gör en välisolerade brännkammare, med lätt utbytbara väggar.