Hur man bygger en tråd trädgård staket

En bakgård trädgård kan vara ett bra sätt att producera egna örter och grönsaker, men om critters kommer i natt och äta alla dina växter, sedan är det dags att staket det trädgården. Trådstaket, särskilt de som normalt finns runt en trädgård, är inte byggda för att se söt tåla en hel del kraft, de är helt enkelt avsedda att hålla djuren borta från trädgården. Med lite ståltråd, trä och några verktyg, kan en trädgård staket lätt byggas på en helg.

Instruktioner

•Dig hål där stängselstolpar kommer att gå. Ju närmare tillsammans tjänster är, desto starkare stängslet kommer att vara. Mest trädgård stängselstolpar är 6 till 8 fot apart. . Det ska vara lika utrymme mellan varje gärdsgårdsstör, att underlätta högg ved. Hålen bör grävas så att en tredjedel av den hela gärdsgårdsstör är lägre än klass.

•Kapa 4x4s till den höjd som du behöver, med tanke på att vissa inlägg kommer vara under marken. Ditt inlägg ska vara lika lång som din ståltrådsnät, eller kommer ni att trimma maskor för att få det att passa. Installera inlägg i hålet och återfyllning med smuts. Om du inte planerar att bygga staket åtta eller tio fot lång, ska du inte behöva cement inlägg på plats.

•Kapa 2x4s så att de passar exakt från mitten av en post i mitten av en annan. Om du inte utrymme dina inlägg jämnt, måste du mäta varje utrymme för varje klipp. Placera 2x4s över inlägg så att ändarna på mitt över inlägg och spikar dem till plats med 10d naglarna.

•Kapa en annan uppsättning 2x4s som passar mellan stolparna längst ned på staketet. Hammare dem på plats och sedan spika dem in i de inläggen, hålla nageln i en vinkel eftersom du inte kan spika dem rakt på.

•Unroll delen av mesh och placera i slutet mot en av inlägg. Hammare i staples varje sex inches ner inlägget att ansluta maskan till inlägget. Gå ner på stängslet linjen och häfta maskor till den övre skenan varje 3 inches tills du kommer till nästa inlägg. Sedan häftar pull tråd spända och krampa varje 6 inches ner inlägget, och gå tillbaka längs botten järnväg utsläppande varje 3 inches.

•Fortsätt tills du når slutet av staketet. Använda stängsel tång för att klippa bort mesh som går utöver det senaste inlägget.

•Kapa 1 x 6 så att det passar över topp 2 x 4 järnväg. Se till att sömmarna i 1 x 6 styrelser aldrig matcha där sömmarna av 2x4s är. Spik i 1x6s på plats med 10d naglarna.

•Upprepa proceduren för varje sträcka av staket som du behöver.