Hur man bygger en trä lekstuga för barn

Barn älskar ett utrymme gjord bara för dem, och ett sätt att leverera just det är att bygga en enrummare lekstuga. Bygga en kid-specifika lekstuga har i praxis bland gör-det-självare i år och bygga huset själv sparar pengar eftersom du slipper anlita en entreprenör. Det ger dig också några kvalitetskontroll som ett färdigt hus inte kan erbjuda. Med vissa kunnande, kan du bygga en lekstuga som är säker på att behaga även de mest ombytliga småttingar.

Instruktioner

•Measure ett område i din gård eller egenskap som är 25 kvadratfot. Med andra ord, bör varje sida av en uppmätt kvadrat vara 5 fot lång. Markera i hörnet av det kvadrerade området genom hamring trä stakes in i "hörnen" att ge dig en visuell riktlinjen från att arbeta.

•Dig 2-fots djupa hål i varje spel läge, eller hörnet, med en efter hål digger. Placera en 4-av-4-tums post vertikalt i varje hål, och lägga en snickare nivå över topparna på inlägg så de är jämn och nivå med botten av hålen. Fyll varje hål med marken du bort medan gräva, fylla runt inlägg tills jorden är i nivå med ytan smutsa.

•Measure upp från marken på inlägg ca 6 inches, och markera platsen. Hammer 2-av-6 styrelser platta till den yttre omkretsen av inlägg göra en kvadrat stödsystem för golv. Mät och markera en 4-av-4-tums fyrkant på varje hörn av en 5-av-5 plywood blad och slarva bort. Skjut plywood mellan stolparna och lägga den platt över 2-av-6 träram, rada upp hörnen av inlägg spola till utskärningar på golvet plywood.

•Hammer kanterna av plywood golv på ramen. Hammer 2-gånger-4-skivor längs omkretsen på utsidan av inläggen, spola till topparna på de inlägg man gör ram för tak och väggar. Lägg på en annan plywood ark över toppen av trä inlägg; klipp inte bort hörnen. Hamra bladet plywood i inlägget toppar att göra taket.

•Hammer varje 2-gånger-4 vertikalt på utsidan av omkretsen av huset, med golv och tak ramar som bifogad fil pekar. Säkerställa den utanför kantning av 2-av-4s är i jämnhöjd med varandra. Hammare i styrelserna på tre av sidorna; Det kommer att ta ca 30 styrelser för varje vägg. Hammer 2-av-4 på "framsidan" av huset, lämnar ungefär en 2-fot öppning för en dörröppning. Denna mur tar ca 18 styrelser.

•Hållare på trä bets eller tätningsmedel för att förlänga användningstiden för trähus genom att skydda det från elementen.