Hur man bygger en Texas rökare

En Texas rökare är helt enkelt ett annat ord för en rökare, sedan första rökaren har sitt ursprung i Texas. En Texas rökare kan göras av olika material, både horisontellt och vertikalt, och i olika storlekar. De vanligaste Texas rökarna är gjorda av oljefat eller 55-gallon tankar, men dessa mönster är svårt för en nybörjare att hantera eftersom de kräver en hel del skicklighet. För nybörjare, kan en lätt Texas rökare design göras av en befintlig kolgrill i alla storlekar. Denna konstruktion kan göras med liten till ingen erfarenhet, och i mindre än en timme.

Instruktioner

•Lägg till träkol till kol eller vattenkokare grillen, minst 1/2 lb. hålla träkol åt sidan. Mätta med tändvätska och ljus träkol med en match. Vänta minst fem minuter innan belysning så att tändvätska absorberas av träkol. Låt kolen brinna i 10 minuter tills de är varma och elden har brunnit ner.

•Placera en liten bit av lövträ i de glödande kol. Trä kan vara tre till sex inches lång. Hårt trä som ek och hickory fungerar bra. Använd aldrig mjukt trä som vintergröna eller tall eftersom det kommer att lämna en otäck smak i din rökt kött.

•Fyll på medelstora pan 1/2 full med vatten. Placera pannan på motsatt sida av grillen, bredvid de glödande kol. Täck formen med aluminiumfolie att hjälpa till med rensningen, om så önskas.

•Sätt matlagning rosten. Placera maten du ska röka på grill galler och ovanpå vatten pannan, att hålla det långt bort från de glödande kol som du kan. Röka livsmedel använder indirekt värme för att laga kött. att placera någon mat ovanpå glöden kommer inte ordentligt röka maten.

•Täcka med locket, att placera ventilation över maten. Detta kommer att styra röken från de glödande kol över röka köttet. Sätt spetsen på temperatur mätaren i en av ventilation och titta på den inre temperaturen i rökaren då och då så att den stannar inom korrekt rökning spänner--200 grader till 250 grader Fahrenheit. Om temperaturen stiger över 250 grader, ta bort locket för en minut eller så för att ge lite värme att fly.