Hur man bygger en tegel och betong veranda

Den vanligaste typen av veranda i bostadsområden är en tegel och betong veranda. De flesta villaägare använder en enkel, rund design tillverkad av tegel, med ett underliggande lager av betong att förhindra erosion. Du behöver veta hur man bygger en grundläggande tegel och betong verandan innan du börjar att leka med särskilda layouter och tekniker.

Instruktioner

Använda krossad sten och Sand för att förstärka din tegel och betong veranda

•Pour krossade rock från lokala stenbrott i utgrävda utrymmet innan du bygger en tegel och betong veranda. Använda mellan 4 tum och 6 inches av rock som en bas för din veranda.

•Utilize en hand komprimator att jämna ut det första lagret av krossad sten som du bygger din veranda. Köra komprimator över varje tum av rock flera gånger för att ge en solid bas för fin sand och tegel.

•Tappa ett tunt lager av fin sand som nästa steg mot en tegel och betong veranda. En sand belastning mellan 1 tum och 3 inches fyller i utgrävda området och bo tätt utan extra förpackning med en komprimator.

•Kapa din Fasadtegel med ett konkret såg för att återspegla vrider, vänder och särskilda former när du bygger din veranda. Använd en liten mängd murbruk för att hålla formade tegel tillsammans när du slutför din veranda.

Skapa en veranda av tegel och betong

•Skydda din veranda från vatten för mycket och skada genom att lägga 2 inches av grus efter utgrävningen. Grus bör förpackas, även om utrymmet mellan enskilda stenar tillåter vatten att flöda i marken.

•Spread ut en tjock betongfundament in i utgrävda området när du bygger din nya veranda. Blanda mellan 3 inches och 6 inches av betong att placera jämnt längs det öppna området som bas för din veranda.

•Angle din tegel och betong uteplats på nedåtgående sluttande från hemmet för att säkerställa ordentlig dränering. En liten minskning från toppen av din veranda till kanten av din egendom hindrar vatten från att slå samman i stora mängder.

•Använd ett enhetligt belopp av murbruk till varje tegel före utsläppandet på en torkade betongplatta. Ordna tegelstenar i ett enkelt mönster längs betongplattan att spara murbruk för tegel inlägg och dekorationer.

Tips & varningar

  • Gräva ut området behövs för din veranda innan du bestämmer tegel och betong. Du kommer att behöva gräva upp till 12 inches, beroende på installationsmetoden används. Hyr ut en jord mover genom ett företag som hyra HQ att skära ner på ömma armar och rygg (se resurserna nedan).