Hur man bygger en sten hålla slottet på mark & vad material vill du använda?

Slott är inte längre lika populär som de en gång var. Men du kan finna dig vilja ha ett unikt hus eller kanske du behöver att försvara dig själv från den irriterande grannen. Oavsett dina skäl, om du vill bulid ett slott behöver du rätt material och några vänner. Samla upp din besättning och komma igång, men var beredd på detta projekt för att ta allt från några veckor till några månader.

Instruktioner

•Innan du början konstruktion på ditt slott, bli bekant med reglerna för nya byggnader i ditt område. Du kommer nästan säkert att behöva få tillstånd att bygga. Välj din plats och vara beredd att ha en inspektion innan du utfärdas tillstånd. Traditionella platser är på en höjd som cliffsides och kullar, men du kan bygga ditt slott någonstans som din lokala byggnormer tillåter. För att underlätta, välja en platt plats som behöver lite i vägen för landskapsplanering.

•Använd trä insatserna att staka ut där du ska bygga ditt slott. Markera den yttre väggen och den inre hålla. En slottet vägg bör vara tre till fyra fot tjocka, så Markera denna bredd på marken. Behåll bör vara tillräckligt stor för att rymma flera personer och kanske ett bord och några stolar. För enkelhetens skull, inte planera en två våningar slott. En liten hålla är allt du behöver. Du bör också markera området för vallgraven som omger väggarna i ditt slott.

•BEGIN gräva vallgrav. Om du inte har en grävare, kommer att du vilja ta hjälp av dina vänner för detta steg. Om du gör det själv, kan det ta månader. Inte gräva ut området framför den främre grinden eller dörren. Skapa en oavgjort bro är komplicerat och onödiga. Din vallgraven bör vara minst två - tre - fot djup och ca sex fot över.

 rad vallgraven med damm liner. Du behöver en hel del damm liner för detta projekt. Installera damm liner enligt tillverkarens anvisningar. Alternativt linje vallgraven med den minsta av stenar eller ens konkreta.

•Following kontur du markerade med insatserna, lägga grunden av slottets väggar och hålla. Gräva ut väggarna och hålla sig till ca 6 fot djup: än en gång, du kommer att behöva samla ihop dina vänner. Placera ett lager av sten i botten på det område du har grävt och toppa det med en generös mängd av murbruk. Tillägga en annan lager av sten och packa lager ner bra. Fortsätt till alternativa sten och murbruk tills stenen är nivå med marken. Tryck på murbruk in i sprickor och skrevor av exponerade stenarna. Att stiftelsen att ställa i två veckor.

•Build upp väggarna och Behåll, omväxlande sten och murbruk. Lagrarna av sten ska överlappa varandra för att ge extra styrka av strukturer. Du kan bygga väggarna och hålla i någon murverk design du väljer. Höjden är också upp till dig. Sex fot är förmodligen en tillräcklig höjd för en vägg, och en liten hålla bara får 10 eller 12 fot i höjd. Dörrar och fönster ska vara kvar med lämpliga mellanrum att tillåta för ljus och luft komma in i byggnaden. Om du vill lägga till riktiga fönster och en fungerande dörr, detta bör göras samtidigt som man bygger väggar: det är nästan omöjligt att lägga till dessa i efterhand. Bygga med sten runt fönster och dörrkarmar.

•När du når det sista lagret av sten för att hålla, inrätta takstolarna. Detta gör att du kan säkra plankorna för tak. Takstolarna bör gå mellan enskilda stenar och säkras med murbruk. Du kanske också vill använda borren skruva takstolarna i den omgivande stenen. Använda en betong borr för att borra hål först. Att slottets murbruk för två veckor efter att du installerat takstolarna.

•Tillsätt ett tak till Behåll. Säkra träplankor med skruvar. Du kommer att behöva borra hål i stenen och använda skruvar som utformats för användning i sten och betong. Dessa kan köpas på någon järnaffär. Andra bör skruvas till både sten och takbjälkar för extra styrka. Ditt slott är klar för användning när taket är installerad.

Tips & varningar

  • Alla tillgängliga sten fungerar. Kalksten används ofta när man bygger bakgård slott.
  • Om du är orolig för regn, singel taket på ditt håll.
  • Var alltid försiktig när du lyfter stenar på plats.