Hur man bygger en sten BBQ Grill

Hur man bygger en sten BBQ Grill

Man har använt eld i otaliga årtusenden för att laga mat, och långt före tillkomsten av hus och moderna kök, var det vanliga sättet att laga mat över öppen eld med någon form av BBQ pit. Medan du kan anpassa din i en mängd olika sätt beroende på personliga preferenser, kan bygga en enkel sten BBQ grill du möjlighet att laga din mat på ett häfdvunna sätt, njuta av de rökiga varianter av vedeldad mat utan behov av konventionella BBQ ugnar och dyr utrustning.

Instruktioner

•Bestäm storleken på din metall grill, eftersom detta kommer att påverka den totala storleken av sten ramen du bygga för det. Grillen på plats och placera trä stakes i ytterkanten av grillen för att definiera inre storleken av sten ramen, ta sedan bort grillen och ställ det åt sidan. Tänkte att du kommer att bygga tre väggar och lämna ansiktet öppen så att du kan enkelt Tillgångsplattformar grill samt kontrollera elden, ta bort askan och utföra annat underhåll.

•Lay ner ett lager av stenar i ytterkanten som definieras av trä insatserna. Blanda ett parti av betong, bruk i en skottkärra enligt tillverkarens instruktioner. Applicera ett lager av murbruk på den första raden av stenar med din mason murslev, och sedan lägga till ett ytterligare säkerhetsskikt i stenar ovanpå detta. Eftersom du arbetar med stenar, det finns inget sådant som tillverkade perfektion, så passar stenarna tillsammans som du tycker passar, eller som de passar ihop naturligt. Använd minst 3/4 tum av murbruk mellan varje rad.

•Skapa plattformar för metallen grillar. Använda flera något bredare stenar inom vertikala raderna så att de är infälld i inre av ett par inches att tillhandahålla en viloplats för grill plattformar. Installera först grill plattform flera inches av basen för att använda som din eld plattform för kol eller trä marker, och skapa avsatser för andra grillen högre upp i BBQ som din faktiska matlagning plattform.

•Yta bygga din sten ram till önskad höjd och användning relativt flata stenar till cap det översta lagret så du har en plattform för dina rätter när du kokar. Att strukturen för att ställa in i minst 72 timmar innan du använder till betong, bruk hinna torka.

Tips & varningar

  • Du kan installera flera avsatser inom din sten BBQ för flexibilitet i matlagning, ger dig möjlighet att flytta din matlagning plattform i hänsynen till träkol beroende på vilken typ av mat du grillning.
  • Kontrollera med din lokala brand tjänstemän för några potentiella begränsningar på plats eller drift av din BBQ grill.