Hur man bygger en Split Rail Fence

En split rail fence är en av de enklaste stängsel att bygga på din egen. Med ursprung från dagarna av det gamla väst, användes en split rail fence för att markera gränser över vidsträckta mark i en minimal tid.

Instruktioner

•Använd sträng och några insatser att markera marken där du ska bygga split rail fence, att se till att stängslet kommer att placeras på din sida av egenskapsraden. Ta dig tid att mäta upp där varje inlägg kommer att gå i förväg genom att mäta hela längden av staketet, och dividera med Ställ in längden på rälsen.

•Precut alla skenor och tjänster för din split rail fence. Detta kommer att innebära borrning ut hål på toppen och botten av inlägg med ett hål såg kit och en borrmaskin att rymma rälsen. Du kommer att behöva skära slutet inlägg, där hålen inte går helt genom post, hörnstolparna, där bildas hålen i rät vinkel från varandra, och linje inlägg, där hålen går hela vägen igenom.

•Dig alla dina inlägg hål med en post hål grävare så att ca en tredjedel av inlägget kommer att vara i marken. Inlägget bör ange i marken mindre än en fot nedan där botten järnväg ansluter. Ge dig själv en extra 6 inches att hälla sand eller grus i botten av hålet för att förhindra vattenskador till dina inlägg.

•Installera inlägg för split rail fence, börjar med slutet inlägg. Rada upp varje inlägg vertikalt med hjälp av en sträng och en nivå mellan stolparna. Som du packar extra jorden tillbaka in i inlägget hål, kan du fortsätta att göra mindre justeringar så att inlägg är lod.

•Sätt in rälsen i inlägg. Om en post hål inte är stor nog att rymma en järnväg, raka i slutet av stången ner med en hyvel eller vass kniv innan du försöker att borra ett större hål i inlägget.

Tips & varningar

  • Rådgör alltid med dina grannar innan du bygga någon typ av staket. Genom att noggrant definiera egenskapsraden i förväg, kan du inte absorbera kostnaden för att flytta ditt staket och reparera marken nedanför.