Hur man bygger en rektangulär ceder uppvuxen trädgård Planter

Byggas högre än omgivande marken, rektangulär cedar upp trädgården plantageägarna ger en trädgårdsarbete alternativ till områden där gott om utrymme saknas eller markens kvalitet eller dränering är fattiga. De också öka produktionen och förhindra att människor med svaga ryggar från böjning för låg när nått för växter. Även om du kan bygga upp trädgård plantageägare från en mängd olika material, använda cedar virke för att ge långsiktig sängar som förbättrar utseendet på landskapet och tåla naturliga element. Stapla tre kurser eller rader med 6-av 6-tums cedar virke att skapa en rektangulär säng något högre än 1 fot.

Instruktioner

•Kapa ceder span till din önskade längder med en såg. Behöver du sex långa och sex korta längder av virke att bilda en tre-rätters säng. Skär sex timmer i 8 - eller 10-fots längder och de övriga sex i 3 - eller 4-fots längder.

•Lay två lång och två korta cedar trä över den valda platsen i din trädgård eller gård i layouten för en rektangel. Butt ändarna av intilliggande virke att bilda spola hörn.

•Spread ett spår av pulveriserad krita längs inre och yttre kanterna av de fyra timmer till skapa en disposition på marken. Lyft av timmer och Ställ dem åt sidan.

•Dig ut vegetationen inom konturerna till göra väg för vraket. Rulla upp torv och använda den till lapp andra delar av din trädgård. Gräva en 4-tums-djupt dike inom konturerna att utgöra en säker grund för den första kursen. Mäta djupet i diket längs rektangulär kontur så det är plan och jämn.

•Spread 1 tum av grus inne i diket och nivå dess yta med en längd av skrot virke. Lägg fyra längder av cedar virke över grus, att se till sina hörn kanter är infälld. Borra 1/2-tums hål varje 18 till 24 inches längst upp i varje cedar trä.

•Pound en 10 - till 12-tums längd av armeringsjärn i varje hål att säkra cedar virket i marken. Se till toppen av varje armeringsjärn längd fastställs i jämnhöjd med omgivande timmer yta.

•Lay en annan rad eller jaga av cedar virke över raden bas. Butt hörnen så de överlappar varandra i motsatt riktning mot de i föregående rad. Jämna till papperskanterna dessa virke med dem nedan.

•Ø 10-tums timmer skruvar genom i hörnen och på mitten av varje cedar trä att ansluta sig till virket direkt nedan.

•Arrange en tredje raden av virke ovanför den förra raden, med ändarna överlappas i samma riktning som den första raden. Säkra bjälkarna med dem direkt under med 10-tums timmer skruvar.

Nivå 3 inches av grus över basen av ceder och •spread upp trädgården planter för att förbättra dränering. Häll jord och kompost eller naturgödsel i planter upp till ett par inches från toppen.