Hur man bygger en potatis & lök Bin

Potatis och lök hålla bäst under liknande förhållanden: svalt, mörkt och torrt, med luftcirkulation. Samma sorts bin lagrar potatis eller lök lagring grödor lika bra, men du bör lagra varje livsmedel individuellt. Göra en lagerplats för potatis och en annan, om du så önskar, för lök. Dessa planer är för ett spaltgolv lagring bin som är två fötter av tre fot av två fötter, och kan lätt ändras som krävs för att skapa en större eller mindre lagerplats.

Instruktioner

• Starta bygga din potatis & lök bin genom att lägga två av 1-inch-by-2-inch-by-34-inch styrelser ut på kanten, parallellt med varandra, med ca två fötter mellan dem. Plats en av de 1-inch-by-2-inch-by-24-inch styrelserna på varje sida av de två längre styrelserna, bildar en låda med längre styrelser inklämt mellan de kortare styrelsen slutet.

•Hammer minst två spikar genom varje ände av kortare brädorna till längre styrelser, håller ihop hörnen på rutan.

•Sätt bladet plywood ovanpå rutan öppna rektangulära du just gjort. Det ska rada upp perfekt. Hammare spik genom hörnen av plywood i styrelser, sedan längs sidorna av plywood med sex-tums mellanrum, att hålla den mot styrelserna.

•Vrid plywood över så att brädorna vänd uppåt. Detta är basen för din spaltgolv potatis & lök bin.

•Strömförbrukning i standbyläge fyra av 1-inch-by-2-inch-by-24-inch styrelser på slutet inuti den rudimentära bin du har skapat. Ombonad dem upp mot sidorna av bin, en i varje hörn. Hammare spik genom dem in i styrelserna som utgör sidorna av bin. Dessa kommer att stödja väggarna i dina spaltgolv bin. Sedan låg bin på sin sida att göra nästa steg lättare.

•Build upp sidorna av din box genom spikning 1-tums-av-2-tums brädor på plats upp de fyra stöder du just installerat, med en tum av luftar utrymme mellan varje uppsättning med två styrelser. Du bör kunna placera sju mer 1-inch-by-2-inch-by-34-inch styrelser på var och en av långsidorna av rutan och sju mer 1-inch-by-2-inch-by-24-inch styrelser på kortare sidorna av rutan. När du har spikade alla brädor stadigt så att stöder, är du klar.

•Sätt lagerplatsen, plywood-ner, i en sval, mörk plats som du tänker förvara potatis och lök. Det blir för tungt att röra sig lätt när den är fylld.