Hur man bygger en mobil råttfälla

Hur man bygger en mobil råttfälla

Mobila fällor är ett humant alternativ till en majoritet av råttfällor. Dessa fällor fånga gnagare oskadd, så att du kan transport och släpp critters på en annan plats. Denna fälla är perfekt för den som inte kan bära för att döda en varelse och kan lätt göras med material som finns i hemmet.

Instruktioner

Att bygga en råttfälla

•Crease botten hälften av ett papper handduk röret för att skapa en plan yta, lämnar den andra hälften fortfarande rundade; Detta kommer att förhindra att röret rullande runt. Dessutom är det viktigt att använda papper handduk slangar eftersom en råtta kan vara för stor för toalettpapper rör. Du bör också lämna röret i sin ursprungliga längd.

•Sätt slangen på en disk eller tabell råttan frequents. Scoot röret över kanten så ca 1/4 av det balans i luften.

•Placera en öppna papperskorgen med bifogade lock direkt under slangen. De flesta papperskorgar fungerar för detta projekt så länge de är tillräckligt stor för att förhindra att en råtta klättra ut. Locket hjälper också med det. Ingen plastpåse är nödvändigt.

•Placera din råtta agn inuti röret, på den sida som hänger över kanten. Råttan kommer in slangen för att nå betet, men eftersom agnade röret är delvis i luften, råttan kommer att falla in i avfall korgen som den når maten. Ett livsmedel kan användas för bete, men se till att det är tillräckligt lätt för att hålla röret från att välta. En favorit är att sprida en liten mängd jordnötssmör inuti röret.

•Stäng papperskorgen när råttan är inne. Ta korgen till en säker plats och släppa gnagare.

Tips & varningar

  • Placera inte slangen på en hög avsats eftersom nedgången sannolikt kommer att skada råttan. Höjden på ett middagsbord eller köksbänken ska vara bra.