Hur man bygger en mobil Ramp

Hur man bygger en mobil Ramp

En mobil ramp är en bra idé om du behöver flytta material upp och ner en lutning i olika miljöer. Du kan använda denna mobil ramp design för att flytta material i ett skjul eller ditt hus; Du kan även använda den som en liten skateboard eller cykel ramp. Denna ramp tillgänglig för användning utanför att använda behandlat virke och plywood. Dessa material kommer också vara stark nog att flytta praktiskt taget alla material som du önskar.

Instruktioner

•Saw 12-av-24 tums bladet av plywood från hörn till hörn så att du har två trianglar. Fastställa de två trianglarna så 12-tums kanterna är tillsammans och 27-tums sidorna är pekade nedåt.

•Använd fyra 2 1/4-tums skruvar att fästa en 2-gånger-4 av 24-tums pine styrelse längs varje 27-tums edge. Lämna 1-1/2 inches mellan kanten av plywood och kanten av pine styrelse.

•Använd 10 av din 3-tums trä skruvar att fästa den 5 2-gånger-4 av 28-1/2-tums furu styrelser vinkelrätt till de två 24-tums brädor du bara kopplat till plywood. Det gör bör två bitar av plywood placeras 28-1/2 inches isär och värpdag på deras 24-tums sidor.

•Sätt 27-av-30 tums bit plywood över den sneda strukturen du just byggt. Se till att alla kanterna är infälld. Använd din återstående träskruvar för att fästa bit plywood furu styrelser.