Hur man bygger en markis på en befintlig däck

Hur man bygger en markis på en befintlig däck

En markis förlänger livet på ett däck genom att hålla regn och snö av det. Detta har också den fördelen att däck kan sedan användas både i regn och solsken. Genom att lära hur man bygger en markis på en befintlig däck, kan du få mer glädje av din däck och använda den för längre under sommaren och vintern--utan att betala dyra entreprenör avgifter.

Instruktioner

•Bestäm höjden du förtältet stå i över däck. Lägg till detta däck höjd från marken. Lägga till en ytterligare foten för att hitta längden på din främre stöd inlägg. Skär 2-gånger-4 två längder till denna längd, med en cirkelsåg.

•Lägg till 6 inches längden på ditt främre stöd inlägg för att hitta längden på de bakre stöd inlägg. Klipp två stycken 2-gånger-4 denna längd. Lack främre och bakre stöd inlägg, med hjälp av yttre kvalitet lack och en pensel. Mät längd och bredd på däck, med hjälp av ett måttband. Klipp två stycken 2-gånger-4 till längden på däck och 2 stycken 2-gånger-4 med bredden på däcket.

•Kapa en 1-by-1-by-4-inch notch ut i ändarna av däck längd och däck bredd bitar, med en bågfil. Interlock skär ändarna av dessa pjäser för att bilda en tjock rektangulär ram 4-tums längd och bredd på däck. Fäst förreglad lederna tillsammans med två försänkta långa skruvar per gemensamt, med hjälp av en hammare borrmaskin och skruvmejsel borr. Skruva fast plywood lakan till toppen av ramen för att bilda förtältet.

•Varnish förtältet. Medan lacken torkning, gräva en 1-fots djupa hål i varje hörn av däck, med en spade. Förbereda ett parti av betong från 1 del cement, 3 delar sand och 1 del vatten. Plantera de främre stöd inlägg i de två främre hålen och bakre stöd inlägg i de två bakre hålen. Fyll runt inlägg med betong. Tillåta 48 timmar för cement att ställa in.

•Ställ in två steg stegar på däck, en av ett främre stöd inlägg och den andra av den motsatta baksidan stöd inlägg. Ta upp förtältet till toppen av stöd-tjänster med hjälp av en assistent. Fixa förtältet på stöd inlägg, med L-fästen. Markisen kommer lutning framåt för att hålla regn från pooling på den.

Tips & varningar

  • I hög-regn eller områden där mycket snö faller under vintern, kommer en lackad plywood skärm inte länge mycket. Du kanske vill överväga att spika ett lager av takläggning kände över toppen av plywood att lägga ett extra lager av väder till förtältet.
  • Alltid bära hand och ögonskydd vid sågning trä. Detta förhindrar spillror, hud skrubbsår och ögonskador från sågspån och herrelösa trä partiklar.