Hur man bygger en krypgrund dörr på blocket lister

Hur man bygger en krypgrund dörr på blocket lister

För att bygga en krypgrund kommer att dörr på blocket lister kräva att lägga en träram till öppningen. Fästa trä ram är helt enkelt en fråga om att använda specialdesignade konkreta naglar. Gångjärn och dörren kan fästas på ramen på vanligt sätt.

Instruktioner

Hur man bygger en krypgrund dörr på blocket lister

• Använd måttband att få måtten på öppningen från vänster till höger och upp och ner. Få dimensioner från hörn till hörn av öppningen till avgöra om öppningen är fyrkantiga. Om öppningen inte är fyrkantiga bör trä ram byggas square. Trä trim kan användas för att kompensera för oegentligheter.

•Build en två tum av sex tums trä ram från fyra bitar av trä. Göra den övre och nedre bitar av samma längd och göra den sida bitar av samma längd. Topp och botten bitar i jämnhöjd med den yttre kanten av rutan. Detta gör att överdel att sitta på toppen av sidan bitar och sidan bitar att sitta på toppen av underdelen när ramen sätts in i öppningen. Använda tre galvaniserad 16 öre naglar i varje hörn för att hålla ramen ihop. Var noga med utvändiga dimensioner av ramen passar inuti öppningen. Oegentligheter kan täckas med tryckimpregnerat trä trim. Trim kan spikas på ramen att täcka gapet mellan ramen och betongblock.

•Sätt ram inuti öppningen. Använda nivå så att sidorna och topp nivå. Plats tryck behandlat trä shims mellan betongblock och ramen vid behov. Använda hammaren för att spika de konkreta naglarna genom virket i de konkreta block. Syftet med naglarna in murbruk mellan blocken för lättare körning av naglar.

• Använd galvaniserad åtta öre naglar för att placera fyra bitar av en tum av fyra tum tryckimpregnerat trä runt insidan av ramen. Detta kommer att ge dörren något att vila mot när den stängs.

• Använd ett måttband och cirkelsåg att skära ut en dörr från trycket behandlas plywood. Fästa gångjärnen och spärren som önskas.

Tips & varningar

  • Placera inte trä i direkt kontakt med marken. Det kommer att ruttna och eller locka termiter.
  • Måla dörren och ram med utomhusfärg och det kommer att pågå i många år.
  • Använd cirkelsåg för att skära trä shims av olika tjocklekar.
  • Slant underdelen av ramen något nedåt på utsidan till stöd i att hålla fukt ur krypgrunden.