Hur man bygger en klätterställning för barn

Hur man bygger en klätterställning för barn

Bygga en klätterställning för barn kan vara en skrämmande uppgift. Med alla tillbehör och utrustning inblandade väljer många människor en professionell elektriker att sätta ihop. Dock bygga en klätterställning själv kommer att spara pengar på arbete och kan vara lite billigare att sätta ihop själv. Det finns olika jungle gym kit att välja mellan.

Instruktioner

•Give dig själv en budget. Beroende på vilken typ av swing set du vill bygga för dina barn, kan en swing set variera från hundratals dollar till tusentals dollar. Se till att du håller dig inom din budget.

•Utforma layouten för din klätterställning. Besluta vilken del av gården du vill använda, vilken typ av jungle gym du planerar att bygga, vilken typ av trä eller annat material som du vill använda. Vissa företag erbjuder jungle gym kit med material för en inomhus struktur. Företagen erbjuder tillbehör från klättring rep till gungor och diabilder. Besluta vilka tillbehör som ditt barn eller barn kommer att gilla bäst.

•Inköpt typerna av trä du vill använda för din klätterställning. Ceder, tall och redwood är de vanligaste typerna av trä för kid jungle gym.

•Measure i området där din klätterställning kommer att placeras så att det finns tillräckligt med utrymme att passa din klätterställning. Använd måttband för att avgöra exakt höjd, bredd och längd.

•Gather makt verktyg behövs för att bygga djungeln gym. Nödvändig utrustning kan bestå av ett måttband, efter hål grävare, såg hästar, Cirkelsågar, en hammare, en stege, ett vattenpass, en elektrisk eller sladdlös borr och borrspets. Utrustning som behövs normalt beror på klätterställning eller lekplats plan du väljer att bygga.

•Hitta en vän att hjälpa till med montering djungeln gym. Betala för arbete av en professionell kan vara ganska dyrt. Beroende på storleken på djungeln gym, du kanske eller kanske inte behöver hjälp att sätta ihop.

•Kontrollera alla skruvar och muttrar att se till att de är säkra innan du tillåter barn att spela på djungeln gym. Det kan också vara bäst att tillämpa en träskydd på jungle gym att förhindra termiter från att angripa och att förhindra rötangrepp.