Hur man bygger en kedja länk staket bår

Hur man bygger en kedja länk staket bår

För att korrekt installera vävd metalltråd tyget på en kedja länk staket, måste alla spänningar tas bort från tyget innan slutet av tyget är ansluten till terminal inlägget. Ett specialverktyg, kallas en kedja länk tyg bår, vanligtvis används för att åstadkomma detta. Båren fäster vid terminal inlägget och tyget. En hand vinsch i verktyget sträcker tyget undervisade. Om tyg bår inte finns, gör en från en spänning bar, en tunga kedjans längd och en come-längs vinsch.

Instruktioner

•Fäst den kabeln och krok på en come-längs mitten av terminal inlägget i slutet av staketet.

•Sätt terminal baren rakt nedåtgående in länkar av tyget ca 3 feet från slutet av tyget. När terminal baren är ungefär en tredjedel av vägen i, passera slutet av terminal baren genom länken slutet på en tunga kedja.

•Fortsätt att infoga terminal baren fram till omkring två tredjedelar av vägen i. Stick in terminal baren genom länken i den andra änden av kedjan. Infoga terminalen bar resten av vägen in i tyget.

•Fäst den andra kroken på come-längs mitten av kedjan. Fungera i handtaget på come-längs sätta spänning på baren kedja och spänning. Detta sträcker sig tyget.

•Ta bort någon överskott länkar i slutet av tyget. Infoga en spänning bar i slutet av tyget. Bifoga baren spänning till terminal inlägget med spänning band och muttrar och skruvar.

•Frigör spänningen på come-along. Lossa kabeln och krok från terminal inlägget och kedjan från come-along. Återkalla baren spänning från tyget att släppa i slutet av kedjan.