Hur man bygger en inomhus växa Box

Hur man bygger en inomhus växa Box

Bygga en inomhus växa box kan hjälpa dig hålla villkoren i din trädgård konstant hela säsonger inom säkerheten i ditt eget hem, från skadedjur som buggar, fåglar och gnagare som kan försöka få på dina grödor. En inomhus växa box kan vara mycket små eller mycket stor, och storleken kan ändras för att passa miljön. Kostnaden för skapa en inomhus växa box beror till stor del på material och utrustning som används, men du kan skapa en kvalitet växa box för mindre än $100.

Instruktioner

•Hitta eller konstruera rutan växa. Det är mycket lättare att hitta en växa box än att bygga en. Ett gammalt skåp eller skåpet är perfekt för en inomhus växa box. Dessa kan hittas på loppisar eller i sekretessbelagda uppgifter i tidningar eller online. Att bygga rutan är inte idealiskt eftersom de råvaror som sannolikt kommer att kosta mer än ett begagnade skåp eller skåp.

•Inköpt lampor. Undvik överskottsvärme orsakas av Metallhalogen eller HPS lampor. Köpa lysrör i stället. Köpa tillräckligt ljus för att täcka hela taket i rutan växa.

•Installera lamporna. Mest lysrör har en fixtur som har platser för skruvar att gå igenom. Skruva lampor i taket i rutan växa. Tejpa ihop de elektriska kablarna från lamporna.

•Ø ett hål på baksidan av lådan. De elektriska kablarna genom hålet. Dra kablar igenom hålet. Anslut kablarna till en power bar. Anslut makt bar till en timer.

 rad på insidan av rutan växa med Mylar eller aluminium folie. Dessa material kommer att hjälpa att reflektera ljus. Sätta en droppe trasa, presenning eller spill vakt längst ned i rutan för att hålla någon smuts eller vatten från att skada lådan.

•Inköpt ett badrum frånluftsfläkt. Borra ett hål på baksidan av skåpet storleken på fläkten. Installera fläkten i det hål och montera den där skruvarna. Detta kommer att hålla luften i rutan växa färska.

•Koppla in frånluftsfläkt och timer. Ställa in timern så det går på och av när växter behöver ljus och mörk. Olika växter behöver olika ljus scheman. Testa utrustningen. Sätt krukväxter och låt dem växa.