Hur man bygger en hemmagjord Swing på ett träd

Om du har ett träd med en robust horisontella lem minst 6 fot från marken, använda den för att stödja en hemmagjord swing. Leta efter en frisk, levande lem som är tillräckligt lång för att hänga gungan minst 3 fot bort från stammen och som har fritt utrymme för svängande framför och bakom. "A delgrunden mycket mindre än tio inches i diameter studsar, minska den unga swinger stabilitet," enligt John Vivian i sin artikel "Swing in hösten med ett träd Swing" i Mother Earth News.

Instruktioner

•Sand en 2-by-8-by-20-inch styrelse gjorda av cederträ, ek, behandlat virke eller på någon annan långvarig trä. Runt skarpa hörnen med sandpapper och ta bort alla flisor, eftersom detta kommer att placera. Även sand två brädor av liknande trä som är 1-by-3-by-7-inch.

•Spread vattentät trälim på en platt sida 1 av 3-tum överklagandenämnd och placera dem tvärs över i 2-av-8-tums styrelsen, 2 1/2 inches i från varje ände. Dessa knapar stärker sätet för att hindra den från att dela. Låt limmet torka.

•Ø fyra styrhål för 1 3/4-tums träskruvar fördelade jämnt längs varje cleat. Ragla hålen lite så de inte är alla i en linje längs den knapar korn. Sätt in skruvarna i hålen och skruva dem ner till säkert knapar i sätet.

•Vrid styrelsen över så knapar är på botten. Använd ett måttband för att göra en markering centrerad på bredd och 1 1/2 inches i från varje ände. Borra ett 7/8-tums diameter hål på varje markerar, så att du har ett hål för ett rep nära varje ände av sätet. Slipa kanterna på hålen.

•Kapa två längder av 3/4-tums diameter poly rep, var lång nog att nå från träd lem till där du vill placera att hänga, plus 4 till 5 fötter extra att knyta runt extremiteten och i sätet. Vispa ena änden av varje längd för att förhindra den från nötning genom att linda garn runt den eller smälta i slutet av poly rep i en brinnande säkring det tillsammans.

•Toss vispad slutet av ett rep över träd lem och, stående på en stege vid behov knyta repet till sig med en Pålstek Knut under extremiteten. Göra samma sak med andra repet ca 18 inches från först.

•Köra i andra änden av repet ner genom ett av hålen i sätet. Skjut sätet uppåt eller nedåt repet till exakt höjd du vill ha. Ta i slutet av repet upp över sidan av sätet och knyta till sig med en Pålstek knut. Skära av eventuella överskjutande längd och piska eller säkring i slutet så det inte kommer att riva upp.

•Köra andra repet genom andra hål i sätet och justera det tills stolen är nivån, knyta den sedan på samma sätt.

Tips & varningar

  • Välj repet som kommer att stå emot väder och är mjukt på händerna. Undvika manila rep som har stela fibrer kan och så småningom ruttnar och försvaga.
  • För att skydda de lem bark och repen från slitage, inlägga varje rep i en kort bit av gamla gummi slangen där det gnuggar över toppen av extremiteten. För att skada ännu mindre den lem bark, infoga stora skruvkrokar i undersidan av extremiteten och knyt rep för att krokarna i stället för inslagning dem över.
  • Att placera större eller mindre, beroende på storleken av barn eller vuxna som ska använda gungan.
  • Prov styrkan av träd lem, repet och knutar grundligt genom att successivt lägga mer vikt till swing innan den används för svängande.