Hur man bygger en fristående Utility trähylla

Fristående verktyg för trä hyllor kan du göra mer effektiv användning av din arbetsyta genom att upphöja vissa objekt ovanför den. Du kan bygga en fristående verktyg för trä hylla; Välj en kvalitet lövträd för projektet som Björk, lönn och körsbär. Dessa skogar är hållbara och attraktiva, så att du har en vacker och varaktig hylla för ditt hem. Hyllan åtgärder 8 av 24 inches, men du kan justera måtten till dina egna behov.

Instruktioner

•Sätt 1-by-8-by-24-inch lövträ styrelsen platt på en arbetsyta. Placera en 2-by-2-by-6-inch lövträ styrelsen i varje hörn av hylla styrelsen. 2-av-2-tums ändar ska vara platt mot hyllan styrelsen. Detta är benen.

•Lift upp en ben i taget och gäller trälim för slutet av benet och området i hyllan styrelsen som det berör. Tryck på benen på plats mot hyllan ombord och immobilisera dem med trä klämmor. Torka av trälim som sipprar ut från lederna med en fuktig trasa. Låt torka 24 timmar och ta bort klämmorna trälim.

•Använd två strykningar av trä finish hylla monteringen med hjälp av en pensel. Låt första lagret torka i minst fyra timmar innan andra lagret. Vänta 24 timmar efter den sista lagret innan du fortsätter.

•Rest hylla församlingen upprätt på en arbetsyta. Kör en dekorativ trä skruv genom toppen av hylla styrelsen in i centrera av varje ben med hjälp av en skruv pistol. Skruvarna kommer att lägga till en dekorativ touch på ytan av hyllan och också stärker benen.

Tips & varningar

  • Justera höjden på hyllan utifrån dina specifika krav.
  • Bära ögonskydd när träbearbetning för att förhindra eventuella skador.