Hur man bygger en enkel Club House

svhome2.hao490.com | 522: Serveranslutningens tidsgräns

Fel 522 Ray-ID: 211724edb5de20de • 2015-08-06 02:00:00 UTC

Connection timeout

Du

Webbläsare

Arbetar

Los Angeles

CloudFlare

Arbetar

svhome2.hao490.com

Värd

Fel

Vad hände?

Den första anslutningen mellan Cloudflares nätverk och webben ursprungsservern timeout. Webbsidan kan därför inte visas.

Vad kan jag göra?

Om du är en besökare av denna hemsida:

Behaga försök igen på några minuter.

Om du är ägaren av denna webbplats:

Kontakta webbhotellet att låta dem veta din webbserver är inte att slutföra begäran. En fel 522 innebär att begäran var ansluta till din webbserver, men att begäran inte avsluta. Den mest troliga orsaken är att något på din server hogging resurser. Ytterligare felsökningsinformation här.

CloudFlare Ray-ID: 211724edb5de20de • Din IP: 104.140.137.247 • Prestanda och säkerhet genom CloudFlare

En enkel-till-bygga klubbhus kan vara en plats för barnen att umgås och ha kul. Det kan gå någonstans samtyckande vuxna tillåter. En vuxen bör bygga denna struktur och övervaka användningen av material för att garantera säkerheten, men ett barn kan hjälpa till med byggandet. Klubbhuset kan byggas på marken eller en betongplatta.

Instruktioner

•Strömförbrukning i standbyläge tråd panel upp på dess långsidan och böj ändarna på panelen i mot varandra. Stoppa böjning när panelen är i formen av en halvcirkel eller hästsko. Avståndet mellan de två ändarna av panelen bör vara sex-fötter.

•Kapa två bitar av tråd något längre än sex-fot från spole av tråd med avbitare. Fäst ena änden av en av kablarna till en av de fyra hörnen på panelen. Springa den fria änden av denna tråd till motsatt hörn och fäster den. Upprepa detta för att koppla de andra två hörnen på panelen tillsammans. Dessa trådar att hålla hästskoform på panelen. Stäng panelen på sin sida så att hörnen du bunden resten på marken och formen hästsko valv över marken. .

•Build en träram runt fyra sidor av panelen med hjälp av träbaserade skivor. Ställ in brädorna runt de fyra sidorna av panelen, med de två-tums sidorna vilar på marken och fyra-tums sidorna upprätt. Spika i ändarna av de fyra styrelserna tillsammans med tre-tums spik och hammare.

•Lay en bit av mattan sex-fot av sex-fötter torget inne i klubbhuset. Detta kommer att omfatta den tråd som håller ihop ändarna på panelen. Täcka panelen boskap med en stor presenning och drapera det ner alla fyra sidor av klubbhuset. Häfta kanterna av tarp träram runt sidorna av klubbhuset fyra sidor. Skär en skåra igenom tarp på ena sidan av klubbhuset. Detta är dörren.