Hur man bygger en dricksvattenfontän

En dricksvattenfontän kan lägga en hel del funktionalitet till din trädgård. Det ger dina barn en plats att få ett glas vatten utan traskar in i köket och spårning i halva din trädgård. Det är också ett projekt som kan genomföras i mindre än en vecka, för inte en hel del bekostnad. Du behöver en utomhus vattenledning, dricksvattenfontän munstycke och en enkel bas.

Instruktioner

•Installera en dubbel kran anslutning till trädgårdsslang utomhus kranen, sedan bifoga ett rör till denna anslutning och kör det till den plats som du vill installera dricksvattenfontän. En dubbel kran-anslutning kan du fortsätta använda trädgårdsslangen. Bara köra dricksvattenfontän röret längs ditt hem stiftelse till fontänen.

•Anslut en armbåga gemensamt till slutet av röret och installera en vertikal delen av röret på leden som är ca 3-fot hög. Testa anslutningen genom att vrida på vattnet, sedan stänga ventilen.

•Buy en dricksvattenfontän munstycke och diskbänk skål från en hårdvara eller specialitet VVS butik, och bifoga detta till toppen av röret. Stödja röret efter behov med aska block under installationen. Använda krävs VVS-anslutningar som anges för din dricksvattenfontän. Täta anslutningar med rörmokare tejp eller löda anslutningen för ett starkare band.

•Lay en kvadrat med grus under vertikala röret, fastställer därefter en liten sats av murbruk på toppen som en stiftelse. Börja stack och murbruk tegelstenar runt röret i en enkel kvadrat.

•Build upp din tegel fontän tills du når toppen av diskbänk skål. Fyll sedan insidan av stiftelsen tegel med murbruk att stabilisera röret.

•Mason upp i fontänen under skålen att skapa en stabil bas för din nya dricksvattenfontän.

Tips & varningar

  • Använd stark utomhus murbruk som är konstruerad för att motstå fukt och korrosion. Någon typ av tegel kan användas för detta projekt.
  • Placera din fontän i ett område som är tillgänglig för alla och inte ska förhindra åtkomst till ditt hem eller orsaka problem för gräsmatta besättningar eller landscapers.