Hur man bygger en betong Block trädgård skjul

Ett betongblock skjul är robust och hållbart och ger mer isolerande egenskaper än trä-Ramad väggar. Det är också den dyraste och mest svårt att bygga. Det måste ställas in på en solid grund, vanligtvis en betongplatta. Du kan installera block med murade lederna för att hålla dem samman eller "torr-staplade," inrättats utan murbruk och sedan säkras med en yta limning cement. Antingen teknik behöver vissa stål förstärka genom hål i blocken, som då du fyller med en konkret injekteringsbruk.

Instruktioner

•Utforma skjulet till dimensioner av block, som är cirka 8-av-8-av-16 inches; block är faktiskt 7 5/8 av 7 5/8 av 15 5/8, för halv-tums murbruk lederna. Lokalisera en skjul webbplatsen i ett plant område med bra dränering och låg block för att testa dimensioner. Ange en bas kurs på marken. Låg en fortsättningskurs med hörnet block att utvidga 4 inches på utsidan av kvarteret hörnet av den första kursen. Detta sprider de gemensamma utrymmena och två hörn block: andra är lagd ovanpå de första formerna så att ett uppochnervänt L form är utanför. Ett halvt kvarter kommer in i detta hörn att fylla L utrymmet. Sätta block sida vid sida för en torr-stacked plan, halv tum isär för murbruk lederna. Mått som beskriver med ett måttband.

•Stake ut skjul området, när du har listat dimensionerna, med insatser på hörnen och mason's garn mellan stakes. Mäta denna översikt diagonalt för att få hörnen kvadrat; justera insatserna tills båda diagonalerna är desamma.

•Dig ett dike med en spade 8 inches bred och 16 inches djupt ytterkanten. Sätt 8 tum av grus i diket och kompakt den med en hand tamper. Gräva ut insidan del av området skjul 8 inches djup och lägga ner 4 inches av packad grus; Detta kommer att göra en grus bas med ytterkanterna 4 inches djupare än inre.

•Build former av 1-av-8-tums virke för att passa konturerna av skjulet. Andel formulären med 2-av-4-tums insatser drivande i marken utanför och mot former att hålla formulären upprätt när betongen hälls. Placera insatser varje 18 till 24 inches med dubbla insatser i hörnen och spik styrelser ihop i hörnen med en hammare och spik. Testa formuläret med diagonal mått att förena det. Sätta en lång bräda med en nivå på den från sida till sida och heltäckande och justera formulären för att skaffa den toppar,

•Pour betong in i bildar. Fylla utanför diket först upp till toppen av insidan grus bas, sedan fylla resten av formuläret. Kratta betong i alla delar av formuläret. Dra en lång bräda över topparna på formulären till nivå av betong. Avsluta det med en mason murslev när vatten bubblor börjar visas på ytan. Täck betongen med plast och låt den bota minst en vecka.

•Styr insatser i hörnen och kör en sträng med en line-nivå till göra en rak och horisontell riktlinje. Låg den första kursen i block i en bädd av murbruk på toppen av konkreta stiftelsen. Mortel i ändarna av blocken för mortared lederna och Ställ in ändarna ihop för torr-stapling. Lägga till kurser upp till önskad skjul höjden, 10 kurser för en 8-fots vägg. Kontrollera varje kurs med en nivå, både horisontellt och vertikalt lod.

•Låt en öppning för en dörr som du arbetar. Använda halv block eller skär i två med ett murverk block såg för att beskriva sidorna av denna dörrkarmen. Lägg en stål dörrposten överst på öppningen, fäst den i mortel leder på båda sidor och sedan låg ytterligare block på toppen dörrposten vägg höjd.

•Täcka båda sidor av en torr-stacked vägg med omkring en tum av ytan limning cement, spridda över ansiktet av blocken med en murslev. Lägg till stål armeringsjärn till båda typerna av väggen, genom hål i blocken, i varje hörn och minst var 2 fot längs väggen. Fylla håligheter runt dessa barer med konkreta injekteringsbruk, hällde i hålen. Uppsättning långa bultar upprätt på det injekteringsbruk med trådarna överst att fästa väggen cap styrelser.

•Let väggarna bota för en vecka och sedan placera 8-inch cap styrelser över toppar med hjälp av bultar och muttrar för att fästa dem genom matchande hål borras i trä. Bygga ett tak ram med takbjälkar eller fackverk, fäst till vägg cap. Däck taket med oriented strand board (OSB) och täck den med takläggning papper och bältros. Göra en grov dörrkarm genom spikning 2-av-8s till dörr ram block med 4-tums betong naglar. Installera en prehung dörr genom att fästa sin ram med skruvar på grov ramen.

Tips & varningar

  • Gör hörnen med särskilda slutet block, som är solida istället för indraget på ena änden, så väggen ytbehandlar blir även klart för hörnen.