Hur man bygger en 12-fots trä uppfart Gate

Hur man bygger en 12-fots trä uppfart Gate

Ett staket är en barriär runt din fastighet som ger säkerhet och kontroll. Att bygga en barriär stänger ut oönskade gäster och rovdjur. Tyvärr är hindrar det också dig från att komma in och ut ur din egen mark. En liten grind i stängslet kommer att låta dig komma och gå på foten. Det tar en mycket större entré för dig att komma åt din fastighet med ditt fordon. En 12-fots trä grind kan byggas snabbt med bara några bitar av virke och kommer att ge tillräckligt med utrymme för att in och ut ur fastigheten utan att skada din bil.

Instruktioner

•Lay 12-foten styrelser sida vid sida. Ordna brädorna så att de yttre kanterna av utanför styrelser är 48 inches isär och tredje styrelsen är centrerad mellan de andra två.

•Placera en 3-fots ombord på de tre 12-fots styrelserna. Flytta små styrelser så att ändarna är i jämnhöjd med ytterkanterna av de utvändiga långa brädorna. Göra den sida delen av 3-fots styrelsen spola med ändarna av de tre längre styrelserna. Använd din hammare för att spika 3-fots styrelsen att varje 12-fots styrelse med tre av de 8d naglarna vid varje tidpunkt.

•Placera en annan 3-fots ombord på den motsatta änden av 12 fot styrelser. Var noga med att små styrelsen är jäms med längre styrelser. Säkra kort styrelsen att längre styrelser med tre naglar driven i trä vid varje tidpunkt.

•Sätt den återstående 3-fots styrelsen i mitten av 12 fot styrelser. Var noga med ändarna av 3-fots styrelsen är i jämnhöjd med med ytterkanterna på yttre 12 fot styrelser. Säkra 3-fots styrelser med tre 8d naglar vid varje tidpunkt.

•Flip grinden. Kör två av 8d naglar genom varje ögonblick. Säkra gate spärren till lämpliga 3-fots styrelsen strax ovanför mitten 12-fots styrelsen. Säkra gångjärnet mellan varje 12-fots ombord på den motsatta änden. Bifoga maskinvaran till porten genom att köra en eftersläpning bult genom varje behållande hål med din ratchet och uttag. Var noga med att placera en bricka mellan varje skruvskallen och hårdvaran håller.

Tips & varningar

  • Skyddsglasögon och handskar är obligatoriska när du arbetar med handverktyg.