Hur man bygger ditt eget växthus med halm balar

Halm-bal konstruktion är en teknik som har använts i tusentals år runt om i världen. Det kan ge en robust struktur att stå i många år. Resurser växer för detta spännande byggande metoden som kan producera energieffektiva och miljövänliga byggnader. Halm balar ger ett gammalt sätt att bygga en vacker ny struktur.

Instruktioner

•Plan och skapa en grund som kommer att tillfredsställa byggnormer för din position. Stiftelsen, måste om byggd för hand eller med hjälp av maskiner, du vara bredden på dina balar. Denna nödvändighet bildar en bred, stabil grund för halm bal konstruktionen ovan.

•Sätt en fönsterbräda till toppen av stiftelsen. Denna konstruktion måste vara bredden på din halm balar, som oftast balar på 18 inches bred.

•Frame alla dörrar och fönster med 18-tums bred. Dessa kommer att införas i din byggnad på valda ställen när väggarna går upp.

•Separat balarna i halvor och fjärdedelar. Detta kommer att underlätta väggbyggnadsmaterialens, särskilt runt dörrar och fönster.

•Build väggar så skulle du bygga med gigantiska tegel, överlappande översta balarna olika sömmar av föregående rad. Stärka varje rad med re-bar hamrade ner genom centrum av balarna att stabilisera dem. För ett växthus, ska du inte göra balarna ladda uthärda, eftersom mycket av din väggytor blir windows. Nordliga breddgrader måste tillåta för vikten av tunga vinter snön. Om du känner dig osäker, kontakta en kvalificerad professionell för råd.

•Välj tak du behöver. Rådgör med professionella byggare, böcker och andra referenser (inklusive de till denna artikel) för bästa design som tar hänsyn till din latitud.

•Stretch hårdvara trasa eller en liknande tråd och bifoga det över ösa väggar så att stuckatur material kan tillämpas. Recept på detta material är varierade och tillgängliga från många källor nätet och i böcker. Styra mot de recept som innehåller mer konkret, eftersom de är de mest vatten resistenta för ditt växthus. Efterbehandling ett halm bal växthus kan kamouflera det så att ingen någonsin kommer inse det konstruerades av halm.