Hur man bygger din egna kläder linje Pole

Hur man bygger din egna kläder linje Pole

Om du vill ha möjlighet att torka dina kläder och sängkläder i den friska luften i din bakgård, är att sätta upp ett klädstreck ett enkelt projekt som du kan fylla på en eftermiddag. Det viktigaste steget är att bygga polackerna som du använder för att sträng raden över din trädgård.

Instruktioner

•Ø ett 1/4-tums hål genom varje träbit, ungefär 2 inches från toppen. Centrera hålen så att från sida till sida på varje bit av trä.

•Dig en 4-fots-djupt hål i marken med en post hål digger. Gräva en annan 4-fots-djupt hål 4 fötter vid sidan av den första. Använda post hål grävare för att gräva en annan 4-fots-djupt hål som är 20 fot över gården från de två första hålen. Gräva ett fjärde 4-fots-djupt hål 4 fötter vid sidan av tredje hålet.

•Mix din cement enligt anvisningarna på paketet. Placera en bit trä i en av de hål som du grävt och häll cement i hålet runt trä tills den är ca 1 fot från ytan av marken. Håll stången så att det står rakt fram till cementen är torr. Fyll resten av hålet med smuts. Upprepa denna process med andra inlägg och hål.

•För på din rep om 1/4-tums hålet du borras i en av inlägg och dra igenom hela vägen över gården till motsvarande pol. Skär rope och knyt en knut i den så att det är säkert. Upprepa denna process, besträngning repet mellan återstående två poler.