Hur man bygger blomlådor av pallar

Hur man bygger blomlådor av pallar

Bygga en blomlåda ur pallar kan lägga en personlig touch på utsidan av ditt hem samtidigt spara pengar och återanvända gammalt material. Med lite tid, ansträngning och tålamod, kan du lägga till ett anpassat utseende till din hem utan en anpassad prislapp. Lägger till blommor, växter och andra dekorationer till din nya blomlådor kommer att lysa upp fasaden och att du kan rotera teman och färger som ditt humör och årstiderna växlar.

Instruktioner

•Slowly ta bort trä plankor från ramen på lastpallen med kofot, ta hand och tid inte för att skada pallen. Placera i styrelserna till sidan och Fortsätt tills lastpallen är helt demonteras.

•Dra ut naglarna med hammaren, fortfarande med försiktighet för att undvika skada pallen. Om det inte går att bända naglarna med hammaren, prova hamring naglarna från undersidan av spik huvudet på spiken. Få naglarna på sidan för att undvika en olycka. Du kanske också att återanvända dessa naglar i ett senare steg.

•Measure bredd, höjd och djup att du vill ha rutan fönster använder måttbandet. Använda pennan och metall linjal för att dra en linje över hela linjen till din dimensioner. Du behöver nog styrelser att täcka fram, bak, botten och sidor av rutan.

•Separat ut brädorna du behöver för djup från styrelserna för längd och placera dem i separata högar. Beroende på höjd och bredd fönstret rutan, kan du behöva använda flera styrelser.

•Measure ut 10 remsor av trä ca 2 inches bred och samma höjd som rutan fönster. Dessa remsor av trä kommer att användas på insidan av rutan fönster för stöd för att hålla styrelser tillsammans.

•Kapa styrelser med såg efter raderna, att se till att du använder din säkerhet glasögon för att förhindra ögonskador.

•Hammer från framsidan av rutan till stöd styrelser med hammare och spik. Kontrollera att du använder en spik per styrelse. Följ proceduren för varje avsnitt.

•Nail sidan lappar på framsidan. Använd en spik per styrelse, per sida. Nail botten brädorna till framsidan och sidorna av rutan fönster. Ta i styrelserna för baksidan av boxen och spika dem till sidorna och längst ned i rutan.

•Nail montering hållare till botten av din box, att se till att fästet omfattas huset. Beroende på bredden, kan du behöva upp till tre fästen att ge tillräckligt stöd till din blomlåda. Håll din blomlåda mot huset och spika parentes i ytan. Stöd kan behövas i håller rutan på plats medan du hammare.

Tips & varningar

  • Du kan också måla eller färga rutan fönster för att anpassa den ytterligare. I stället för att marken direkt i rutan fönster, kan du också placera krukväxter blommor och växter i rutan som kommer att göra det lättare för dig att ändra utseendet på din box.
  • När du använder en såg, följ tillverkarens säkerhetsanvisningar noggrant. Använd alltid skyddsglasögon när du använder en såg.