Hur man bygger bambu staket panelen ramar

Hur man bygger bambu staket panelen ramar

Bamboo stängsel är ett mångsidigt byggnadsmaterial som sparar träd eftersom bambu är ett gräs. Detta är en snabbt växande förnybar resurs. Att göra en bambu panel stängsel använder ett minimum av trä för att hålla bambu fäktning på plats. Bambu staket fungerar som hinder för både buller och privatliv. Ett sätt att konstruera en bambu staket är att skapa paneler och installera dem i sektioner.

Instruktioner

•Measure öppning mellan staket inlägg med ett måttband. Skär två, 2-av-4-tums brädor i 5-fots sektioner med en såg för sidorna av ramen. Subtrahera 4 inches från mätningar av utrymmet och skär två brädor till den längden. Detta är den övre och nedre styrelser.

 rad botten styrelsen upp med en av sidopanelerna med 4-tums längder tillsammans. Spika styrelsens sida till botten styrelsen med 3-tums spik. Fäst översta brädet på samma sätt. Spika andra sidan styrelsen att botten och toppen brädorna så det skapar en rektangel.

•Sätt ramen på en plan yta och lay bamboo stängsel ovanpå ramen. Rada upp toppen och en sida med ram. Häfta stängsel på ramen att placera en stapelvara varje 2 till 4 inches. När alla i hörnen och på sidorna är säkrade, trimma överflödigt bambu stängsel bort med en vass tunga saxar. Lämna inte den överskjutande fäktning på plats eftersom det kommer att ge staketet en slarvigt utseende.

 rad den sida delen av ramen upp med staketstolpe att hålla ramen 2 inches från marken. Håll ramen tätt mot inlägget och säkra den med lång träskruv använder en elektrisk skruvmejsel. Skruva i andra sidan av ramen för att den andra staketstolpe. Avsluta staketet genom att skapa mer bambu staket paneler och sätta dem på plats.

Tips & varningar

  • Höjden på staket panelen bildrutorna justeras genom att öka eller minska längden på sidopanelerna.
  • Bambu är ett slitstarkt gräs som behandlas precis som träprodukter. Risken för rötangrepp ökar om bambu är i direkt kontakt med marken.