Hur man Bond butylgummi

Hur man Bond butylgummi

Butylgummi är ett av de mest slitstarka tätningsmassa på marknaden. Denna typ av täta är avsedd för applikationer som kräver ett särskilt starkt band. Butylgummi är vattentät och aldrig faktiskt botar eller stelnar helt, vilket gör det en extremt flexibelt tätningsmedel. Det tål ogynnsamma väderförhållanden och är idealisk för utomhus, till exempel tätning sten, trä eller metall. Korrekt tillämpning av butylgummi täta avgör dess effektivitet.

Instruktioner

•Soak patron av butylgummi i varmt vatten i cirka 20 minuter om det verkar vara hård. Tätningsmedel kan vara svårt att avstå från en fogtätning pistol om kyla har förhärdat det.

•Snip spetsen på patronen med en sax och punktering tätningen inne i munstycket med en styv tråd om det behövs. Skapa en öppning inte mer än 1/2-tums bred, sedan läsa in kassetten i en fogtätning pistol.

•Använd en pärla av butylgummi till ena änden av riktade sömmen. Stadigt fästa spets fogtätning pistol längs hela längden på det tills en jämn tätning appliceras.

•Tappa inte försök att använda några verktyg för att smidigt butylgummi täta som andra tätningsmedel. Det är extremt självhäftande vid kontakt när färsk tillämpas och kommer att hålla fast någon applikator; lämna alltid butylgummi att bota som-är att undvika ett stökigt program.

•Tillåt täta torka under loppet av upp till två till tre dagar före målning över den. Eftersom den behåller alltid en klibbig konsistens efter limning, tål butylgummi den slumpmässiga rörelsen av skjuvning färger.