Hur man bli buggar & kackerlackor från ett hus

Om folk vill erkänna det eller inte, på en gång eller en annan de flesta av oss har upplevt någon form av pest problem i våra bostäder, lägenheter eller kontor. Gemensamma hushållet skadedjur kan omfatta myror, spindlar, kackerlackor och andra typer av buggar. Spotting en tillfällig myra här och där vanligen inte en stor sak, men ett stort antal skadedjur måste behandlas omedelbart. Det finns ett antal enkla steg som människor kan ta för att behandla problemet själva, kan en allvarligare angrepp kräva hjälp av en professionell.

Instruktioner

• Håll den ren. Många typer av buggar lockas till smutsiga utrymmen. Kontrollera att köksbänkarna och golvet är gratis smulor, tvätta smutsig disk genast och torka ytor ofta med en desinfektion renare.

•Lagra mat i lufttäta behållare. Buggar kan ta sig in någon behållare som lämnas öppen, som flingpaket, så det är viktigt att all mat i skafferiet förseglas ordentligt.

•Seal hål. Spindlar, myror och andra fel kan ta sig in i ett hem genom felaktigt förseglade fönster och dörrar. Lägg till täta runt fönster vid behov och ersätta alla slitna tätningar runt ytterdörrar.

•Spray med insektsmedel. När ett hem har varit angripna av buggar, kan det vara mycket svårt att bli av med dem genom rengöring ensam. Köpa ett insektsmedel som är säkra för användning inomhus - det kommer att ange på etiketten-- och spraya det i skåp, garderober och andra utrymmen, efter tillverkarens anvisningar. Vidta försiktighetsåtgärder att hålla husdjur och barn från giftiga spray och rök.

•Invest i skadedjursbekämpning fällor som sticky fällor eller beten. Placera dessa fällor runt problemområdet att fånga några buggar som kan undgå insektsmedel eller som kommer i senare.

•Kontakta en skadedjursbekämpare om problemet inte försvinner. Vissa skadedjur problem är alldeles för stor för en vanlig människa att hantera. Om ovanstående steg inte åtgärda din bugg problem, investera i en professionell för att rätta till problemet en gång för alla.

Tips & varningar

  • Använd alltid produkter som uttryckligen säger att de är säkra för inomhusbruk. Bara för att de är säkra för användning inomhus, men betyder inte att de är säkra för människor eller husdjur vara runt.
  • Var mycket försiktig när du använder slipande rengöringsmedel eller insekticider i ditt hem. Husdjur och barn är särskilt känsliga för effekterna av giftiga kemikalier och kan bli allvarligt sjuk.