Hur man bli av med vägglöss med borsyra pulver

Vägglöss kan hota ditt hem av angriper din säng, soffa och andra möbler. Dessa buggar bo vilande under dagen, där de låg och vila till kvällen. De blir aktiva under mitten av natten, oftast när du sover, och de livnär sig på dig och din familj. Ta bort vägglöss är nästan omöjligt på egen hand; dock kan använder kemikalier såsom borsyra pulver styra dem från att spridas.

Instruktioner

•Sprinkle borsyra pulver runt möbler som har blivit angripna av vägglöss. Eftersom de flesta vägglöss inte kommer äter borsyra, blir det inte en direkt mördare. Borsyra förhindrar vägglöss migrera längre i ditt hus.

•Ta bort alla filtar, lakan och kläder från det angripna området och placera dem i torktumlaren i 20 till 30 minuter. Vägglöss har en låg tolerans för värme och kommer att dödas när de utsätts för för mycket värme. Skaka tyget utanför efter den är klar i torktumlaren och tvätta den.

•Använd en liten ångtvätt på dina möbler att döda en säng bugg angrepp som inte har nått mer än en tum i möblerna. Värmen från en ångtvätt kommer helt decimera vägglöss.

•Hire en professionell exterminator om möbler angrepp har nått längre än en tum till möbler eller om ångtvätt inte dödar alla vägglöss. Ta bort en djupare angrepp av vägglöss kommer att vara helt ohanterligt för dig att hantera.

•Fortsätt att strö borsyra en gång varannan dag för att förhindra vägglöss från att migrera till insektsdödaren anländer.