Hur man bildar och häll en konkreta uteplats

Hur man bildar och häll en konkreta uteplats

Hälla en konkreta uteplats ger en stark, tålig yta som kräver lite underhåll. Bygga formulären för att forma uteplatsen och installera betong är ett grundläggande gör det själv projekt. När stiftelsen och former är redo, är hälla betong en enkel process. Ger ytan minst en vecka att bota före utsläppande möbler eller att låta folk gå på det.

Instruktioner

•Använd ett band mäta och en slang att beskriva omkretsen av uteplatsen och infoga trä stakes 2 inches från omkretsen på de avlägsna hörn av altanen. Knyt en sträng från varje spel och använda strängen för att markera den yttre kanten av där formulären kommer att gå.

•Använd en spade att ta bort gräs från platsen och hålla gräva fram till ytan är 6 inches djupt. Dig den ytan 1/4 tum djupare varje fot för att skapa en liten lutning för dränering.

•Se formulären med 2-av-4 och hammare dubbelriktad naglar genom styrelser och stakes att säkra dem i marken. Om formen är böjda, spika användningen flexibel plast former, köra 10-tums spikar genom facken.

•Pour ett 6-tums lager av grus över ytan för att göra en säng till betong och förbättra webbplatsens fukt dränering.

•Se betong i en hink eller skottkärra, lägga till vatten enligt paketet instruktioner. Stoppa omrörning när konsistensen är stel och lägga till betongen över grus ytan. Använda en murslev och flöten till mjuka våta betongen, upprätthålla liten lutning för dränering.

•Täcka gjuten betong med plast för att skydda den från väder och mul trafik medan den härdar. Vatten betongen två gånger om dagen för att öka dess hållbarhet.

•Ta bort trä bildar en vecka efter du hälla betong. Lägga till en kantlinje växter, stenar eller marksten om du vill dölja kanterna.