Hur man bevarar svart valnöt frukt

Hur man bevarar svart valnöt frukt

Svart valnötsträd ge frukt som omges av ett skal och ett skal. Processen att bevara muttern kräver den hulling eller avlägsnande av skalet. Svart valnöt skal tas också bort innan en mutter bevaras för senare användning. Nötter som höll en rumstemperatur måste ätas inom några veckor, medan svarta valnötter höll vid svalare temperaturer kan sparas mycket längre.

Instruktioner

•Harvest svart valnötter när skalet runt nötterna blir från fast grönt till en lättare, gulaktig grön. När så är möjligt, slog skörd nötter direkt från trädet som när nötter i marken de kan ätas av ekorrar.

•Let nötter sitta i ett torrt utrymme tills de torkar ut. Bära handskar, eftersom färgen i svart valnötter kan fläcken. Använd en hammare för att dunka ena änden av muttern skalet tills den spricker. Ta bort skalet med händerna.

•Wash nötter med skal intakt. Skalen kan också färga, så anser tvättnötter utomhus med en trädgårdsslang, fortfarande bär handskar för att skydda händerna.

•Stack nötter två till tre nötter djup i en sval, torr plats för minst två veckor. Denna härdningsprocessen hjälper nötter utveckla smak.

•Lagra nötter i en tyg påse eller trådkorg om de inte kommer vara skalade omedelbart--sprita en mutter är processen för att ta bort den hårda yttre skal som omger nöt kött. För att punga nötter, Blötlägg dem i varmt kranvatten i ca 24 timmar att mjuka skal. Dränera bort vattnet och ersätta med mer varmvatten för två extra timmar. Knäcka skalen med en nötknäppare och ta bort skalen för hand.

•Preserve svart valnötter i upp till nio månader i en kyld utrymme. För att hålla nötter bevaras i upp till två år, placera dem i en frys. När du är redo att äta nötter, grädda dem i ca 10 minuter på 215 grader Fahrenheit.