Hur man bevarar rosor

Rosen är en av naturens största skapelser. Den anmärkningsvärda nyanser befintliga, är distinkt och lockande dofter av rosor oöverträffad och nästan oändliga. Rosen är en av de mest populära sorterna markerade när ge och ta emot blommor. Du kan bevara denna hisnande undrar, om du vet hur man gör. Du kommer att kunna se alla av magnifika dina rosor i år framöver; långt efter dagen såg du först dem. Följande är idéer att instruera dig i hur man bevarar rosor.

Instruktioner

•Välj de översta rosorna att bevara. En av de viktigaste stegen med att bevara rosor är att börja med de finaste. Om du vill bevara alla rosor, kan du hoppa över detta steg. Om du bara vill bevara en eller två från de många som du har, bör du se till att välja de finaste som finns. Det är en bra idé att börja bevara rosorna innan de helt blommande och göra vissa finns det inga synliga brister på dem.

•Preserve dina rosor genom lufttorkning. Du kan enkelt och mycket kostnadseffektivt bevara dina rosor med en air-drying metod. Allt du behöver är ett torrt, mörkt område (till exempel en garderob eller skåp), en tråd eller klädhängare (eller något annat att hänga rosorna på) och gem eller tråd (eller något annat att säkra rosor till tråd) och tålamod (kan ta runt en vecka eller mer). Välj de rosor som du vill bevara och hänga dem upp och ner tills de är helt torkat.

•Preserve dina rosor genom luftfuktighet överföring. Denna metod flyttar fukt från rosor till annat medium. Det är bättre att skär av stjälken inom några inches av blom och ta bort alla blad. Använd en stor nog att rymma en ros och en som tätar behållare. Placera ca en tum av kiseldioxid (finns att köpa i hobbybutiker eller online) på botten av behållaren, som rose i silica i vertikalt läge, ömt kontur rose som ville och grundligt damm med mer kiseldioxid. Säkert nära upp behållaren tills Rosen är helt torkat (cirka tre till fem dagar). Om du checkar och rose är inte helt torkat, kontrollera att du åter kan damm ute det med mer kiseldioxid innan du återförseglar behållaren.