Hur man Beskär trädgård blommor

Hur man Beskär trädgård blommor

Det kan verka kontraproduktivt att att skära bort på din trädgård blommor när du vill att de ska växa. Dock när du beskär dina blommor, kan ett sätt för energi och näringsämnen att skriva de friska delarna av dina blommor, orsakar dina växter att bli yvig med ett överflöd av blomma blommar. Felaktig beskärning kan försvaga eller deformera dina växter. Att veta hur att beskära din trädgård blommor kommer att hålla dem friska och ge dig en bättre kvalitet på blommor.

Instruktioner

Trädgård blommor

• Använd tjocka Trädgårdshandskar och använda skarpa sekatörer att beskära din blomma trädgård. Använda beskärning skira lack med långa handtag när du ska skära igenom tjocka käppar eller stjälkar.

•Prune din trädgård blommor under juli, sedan årliga blommor kan bli högställd vid denna tid, vilket innebär att dessa blommor månad ha käppar utan blad och blomma blommar på tips.

•Prune tillbaka en lång käpp till en nod eller en uppsättning blad en gång varje vecka för annueller, som håller blommorna yvig som de skickar ut nya skott på noden.

Rosor

•Ta bort alla döda, vanställda eller sjuka käppar eller stjälkar från din rosa växter. Ta bort alla käppar mindre än diametern på en penna. Använda sekatörer för att skära de ökade käppar.

•Kapa 1/4 tum över en knopp som vetter ut, det område där ett löv var eller fortsätter att vara knutna till stammen. Skär i 45 graders vinkel i riktning från knoppen, som hjälper till att cirkulera luften i hela anläggningen och hjälper rosorna växer i mitten av rosenbuske.

•Kapa dina rosor tillbaka till en fem-informationsblad nod, som utgör en ny knopp på noden och hjälper till att hålla skottbildning stammen stark.

•Pinch bort alla nya skott utom en som växer från en enda knopp efter beskärning dina rosor. Använd tummen och pekfingret för att nypa bort skotten.

•Prune dina rosor genom att skära några blommor för ditt hem, lämnar två uppsättningar av bladen på grenen du klipp från att hålla växterna stark.