Hur man Beskär stora äppelträd

Hur man Beskär stora äppelträd

Beskärning äppelträd är viktigt att hålla ett träd frisk och symmetriska. Att ta bort döda grenar snabbt kommer att förhindra sjukdom eller angrepp från sprider sig och att skada resten av dina äppelträd. Regelbunden beskärning av herrelösa grenar och kvistar kommer att stärka ditt träd och uppmuntra nya, sund tillväxt.

Instruktioner

•Prune din apple tree på vintern när det är vilande så du inte skadar ditt träd. Beskära det vintertid så sent som möjligt för att undvika att skada det öppna såret med hårda vintervädret.

•Se såg en liten nagg på undersidan av någon stor trädgrenar att beskäras med en hand. Gör skåran utanför grenen krage av trädet för att undvika att skada dina äppelträd. Förgrena sig kragen är där filialen möter stammen på trädet. Du känner igen det lätt om den gren du beskärning av dina äppelträd är död eftersom gren kragen kommer sticka ut ut för att Visa där växande trädet är överlappande den döda grenen. Skåran kan en svag punkt i grenen så att grenen inte kommer att bli rippade från trädet vid sin bas och skada trädet om vikten av det blir för mycket att bära under grenen borttagning.

•Använd en handsåg att göra en andra skär genom trädgren strax utanför säkerhet skåran.

•Se tredje skära igenom grenen som nära gren kragen som möjligt utan att skära in i det och skadar trädet.

•Ta bort mindre grenar och kvistar med skarpa sekatörer som har steriliserats med alkohol och sköljas ren med färskvatten. Klipp bort grenar och kvistar utanför grenen kragen.

•Ta bort något träd rotskott på dina äppelträd på samma sätt som du vill beskära av en gren. Du kommer att märka en tree sucker eftersom det oftast bildar vid basen av trädet och växer upp parallellt med trädet i stället för utåt vägen en gren skulle. Använda vassa saxen och avskurna träd sucker på sin bas, medan dess krage intakt att förhindra skada.