Hur man Beskär Knockout rosor

Hur man Beskär Knockout rosor

Om du har haft problem med växande rosor tidigare, kanske bara sak du har letat efter Knock Out rosor. Knock Out rosor är ett kommersiellt sålda märke av rosor som finns i många olika varianter. De är lätta att plantera, lätt att ta hand om och är kända för att vara mycket sjukdomsresistenta. De kan odlas i hela USA och de är resistenta mot de hårda villkoren i zon 5 områden. Om du redan är ägare Knock Out rosor eller funderar på att plantera några hjälper följande tips dig beskära dem.

Instruktioner

•Don't beskära alltför ofta. Till skillnad från andra typer av rosor behöver Knock Outs inte beskäras varje år. Så länge du gillar form och höjd av dina rosor buskar, kan du beskära så lite som en gång var 3 år.

•Tid din beskärning. Om du vill främja tillväxt i din Knock Out rosor, tid din beskärning för tidigt på våren. Detta sätt kommer du att ta bort gamla tillväxt och förbereder dina rosor för odlingssäsong genom sommaren. Om du vill din Knock Out rosor bo samma form på lång sikt, beskära på sommaren.

•Sterilize din sekatörer. Beskärning din Knock out rosor blir lättare med hand klippverktyg, i stället för beskärning sax. Se till att sterilisera saxen innan du börjar beskärning och mellan nedskärningar. Du kan sterilisera med gnugga alkohol eller en kommersiellt tillgänglig beskärning autoklav.

•Håll framtida höjden i åtanke. Du bör Beskär dina rosor 2 fot under den höjd du vill ha dem att nå. Till exempel, om du vill 3-fots buskar, trimma dem tillbaka till en höjd av 1 fot. Under hela växtsäsongen, kommer att bush växa att möta 3-fots höjd.

•Prune i 45 graders vinkel. Att göra din nedskärningar i denna vinkel kommer att uppmuntra framtida tillväxt och minimera mängden av stubbar och stubbar får du efter beskärning. Göra din snitt ca ¼ tum ovanför en passiv inför bud.

•Look för käppar vid basen av rosor. Canes är spinkig vinstockar som växer upp från basen av din Knock Out rose bush. Dessa käppar är avsedda att öka antalet blommor, men de producerar inte alltid bra blommar. Det är bättre att ta bort dem genom att skära dem på basen av rosenbuske. Du kan alltid uppmuntra tillväxt från inre grenar.

Tips & varningar

  • Du kan inte döda en buske genom dålig beskärning. Inte vara rädd för överdriven beskärning om din bush behöver det.. Om en ros har blivit oregerliga och behöver drastisk beskärning, beskära endast 1/3 av vad som behövs på en gång och gör sedan ytterligare 1/3 följande år och den sista 1/3 sista år.
  • Skär inte för långt från en knopp eller du kommer att sluta dvärgväxt tillväxt av din anläggning.