Hur man Beskär Betula

Betula, även känd som Björk, är ett släkte träd som ofta används i landskapsarkitektur. Björkar är kända för sin estetiskt tilltalande vit bark. Om vårdas korrekt, kan en Björken bor 40 till 50 år. Men har de mycket lite motstånd mot buggar. Dessutom, plantera många människor björkar på platser som inte passar dem eller inte vet hur man underhåller träden ordentligt. Den genomsnittliga livslängden för en Björk i en landskap är 20 år. Följ några steg för att beskära din Betula.

Instruktioner

•Look på din kalender och se till att det datum som du vill beskära din Betula inte faller mellan 1 maj och 1 augusti. Om den gör det, plocka ett annat datum utanför detta intervall. En insekt som heter brons Björk borer sannolikt kommer att smitta och döda ditt träd om du beskär det inom här datumintervallet.

•Ställ upp en stege under grenar som du vill klippa. Det är viktigt att inte klippa mer än 25 procent av blad och grenar. Om detta händer, kommer för mycket ljus in i jorden vid basen av trädet och negativt påverka temperaturen på jorden. Detta kan skada ditt träd.

•Climb för stegen och använder en såg att ta bort eller förkorta alla grenar som är för långa. Beskära grenarna i 45 graders vinkel ovanför gren kragen. Förgrena sig kragen är det område som ansluter grenen till huvudstammen. Grenar som är för långa kan vara farliga eftersom de kan ramla och skada egendom eller orsaka skador. Långa grenar kan också störa verktyget rader. Var försiktig att grenarna inte faller på dig som du tar bort dem från trädet.

•Använd en off-the-shelf träd insektsmedel till några färska sår på armar och ben. Insekticider kommer i form av pulver eller vätska. Använd rätt utrustning när du tillämpar insektsmedel. Använd en slang-end spruta eller tank spruta om flytande insektsmedel. Om du använder pulver insektsmedel, strö över ämnet till områdena av träd där insekter finns. Var noga med att använda skyddshandskar och en ansiktsmask så att du inte andas in pulvret. Om du inte använder insektsmedel, kommer din Björken sannolikt bli infekterade med insekter som kommer att orsaka skador på trädet och förkortar dess liv.

•Dispose skära grenar i ett kärl som godkänts av din lokala kommun. Samla trädgrenar att du klipper ut och binda ihop dem med en sträng. Många kommuner förbjuda bortskaffande av stora föremål i bostäder soptunnor. Mer information kan du kontakta dina sopor flyttföretag.

Tips & varningar

  • Undvika inslagning färsk bark såren med träd bandage. Detta hindrar inte ett angrepp av insekter.
  • Använd handskar och skyddsglasögon när du klipper grenar.