Hur man Beskär Angel trumpeter

Angel trumpeter är vackra och svårfångade växter som blommar endast på natten. Även känd under namnen datura och brugmansia, dessa anläggningar har trumpet formade blommor och släppa en söt doft. Angel trumpeter är tropiska växter som blommar året runt i varma klimat. Även om de kräver lite vård än skydd mot frost, behöver de tillfällig beskärning.

Instruktioner

•Identify om ängeln trumpet har börjat "y". Detta innebär att du kommer att se en synlig "y" form där stjälken har vuxit upp i motsatta riktningar. Beskär inte angel trumpet växter som ännu inte har vuxit till en "y" form.

•Kapa bort gamla tillväxt, inte ny tillväxt. Gamla tillväxt är en tråkig färg, inte en pulserande grön som nyare tillväxt. Rensa bort gamla tillväxten efter blomning att främja nya skott.

•Prune genom att skära stjälkar så nära basen av växten som möjligt utan att skära in på center-lampa av anläggningen.

•Prune flätad stjälkar genom att ta bort bladen snarare än stjälkar själva. Flätad skaft växter är växter där två till tre stammar har varit flätad samman för att bilda en enda stam.

•Prune angel trumpet rötter att främja ny tillväxt. För att göra detta, ta bort anläggningen från behållaren eller marken och beskära bort mindre yttersta rötterna. Beskär inte stora rötter som dessa är dokumentmataren rötterna som växten behöver för att överleva.